Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Helsefordelene ved molekylært hydrogen

Uno Vita AS |

Molecular Hydrogen: For optimal helse og velvære

Introduksjon
Molekylært hydrogen, det minste grunnstoffet i det periodiske systemet, tilbyr en mengde helsemessige fordeler. Forskere anser det som en "mesterregulator" på grunn av dens evne til å harmonisere ulike prosesser i menneskekroppen. Takket være sin lille størrelse og biotilgjengelighet kan molekylært hydrogen lett krysse cellemembraner, blod-hjerne-barrieren, og trenge inn i organeller som mitokondrier og kjerner, og nå deler av cellen som andre antioksidanter ikke har tilgang til.



The Health Benefits of Molecular Hydrogen

Bekjempelse av oksidativt stress og betennelse
Den usunne maten, kjemiske produktene og den forurensede luften vi konsumerer bidrar til kronisk betennelse og oksidativt stress, som er grunnårsakene til en rekke plager. Molekylært hydrogen har vist seg å dempe oksidativt stress med opptil 45 %, noe som bidrar til å løse disse problemene.


Hva er molekylært hydrogen?
Molekylær hydrogengass produseres gjennom elektrolyse av vann, og genererer en gassformig blanding av molekylært hydrogen og molekylært oksygen i forholdet 2:1 (henholdsvis 66 % og 33 %). Det er en ikke-invasiv, smertefri og systemisk tilleggsterapi administrert via en nesekanyle eller maske, slik at gassblandingen kan komme direkte inn i luftveiene.

Som et gassformet signalmolekyl (GSM) viser molekylært hydrogen stort potensial i helsevesenet for å forhindre celleskade og gi andre terapeutiske fordeler, takket være dets evne til å diffundere over cellemembraner og inn i alle vev, celler og organer.

Antioksidantegenskapene til molekylært hydrogen
Kroppene våre blir stadig utsatt for ulike fornærmelser, som frie radikaler, allergener, stress, virus, bakterier og forurensning. Nesten 90 % av dagens plager er assosiert med frie radikaler, med hydroksylradikalet som det mest giftige og kraftige. Denne radikalen spiller en betydelig rolle i over 70 sykdommer, inkludert kreft, blodåresykdommer, Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, hjertesykdom, hjerneslag og diabetes.

Molekylært hydrogen, når det brukes som en medisinsk forbindelse, kan betydelig redusere konsentrasjonen av hydroksylradikaler i cellene våre, og dermed dramatisk redusere potensialet for sykdom. I tillegg fungerer hydrogen som en selektiv antioksidant, nøytraliserer skadelige frie radikaler samtidig som de sparer fordelaktige, som hydrogenperoksid og nitrogenoksid. Denne selektive evnen bidrar til å skape homeostatisk balanse i cellene.

Molekylært hydrogen og metabolske sykdommer
Reaktive oksygenarter (ROS) spiller en rolle i sykdommer som diabetes mellitus, da ROS og andre inflammatoriske prosesser skader mitokondriell funksjon, noe som fører til diabetiske følgetilstander. Studier har vist at hydrogen reduserer oksidativt stress i leveren, noe som resulterer i redusert fettretensjon og forbedret blodsukkernivå.

Hydrogen og autoimmun sykdom
Kliniske studier har vist at pasienter med autoimmune sykdommer som revmatoid artritt opplevde betydelige reduksjoner i inflammatoriske biomarkører og til og med fullstendig remisjon av symptomer etter bruk av hydrogen som medisinsk bruk.

Hydrogen i skjønnhets- og kreftforskning
Kosmetikkindustrien har utnyttet de hudforbedrende effektene av hydrogen, mens kreftforskning har funnet ut at hydrogenterapi kan undertrykke svulstvekst og redusere bivirkningene av cytostatikabehandlinger og stråling.

Hydrogen som et forebyggende verktøy
Hydrogens antiinflammatoriske og antioksidanteffekter kan støtte lang levetid og fremme generell helse. Dens antioksidative egenskaper stammer fra dens evne til å nøytralisere frie radikaler direkte.

1. Hydrogen fungerer som en antioksidant
Hydrogengass fungerer som en kraftig antioksidant og har vist seg å beskytte cellene mot selv de mest cytotoksiske reaktive oksygenarter. Spesielt har innånding av H2-gass vist seg å undertrykke hjerneskader gjennom disse effektene.

2. Hydrogen støtter kroppens antioksidantsystem
H2 støtter kroppens naturlige antioksidantsystem ved å signalisere veier forbundet med forebygging av sykdom.

3. Hydrogen er betennelsesdempende
I dyrestudier har hydrogengass vist seg å være ekstremt anti-inflammatorisk. Selv om vi kunne bruke flere studier på mennesker for å støtte disse første funnene, er forskning på pasienter med revmatoid artritt ekstremt lovende.

4. Hydrogen kan bidra til å redusere smerte
Som nevnt ovenfor har effekten av hydrogen på pasienter med revmatoid artritt vist en betydelig reduksjon i smerte. Denne smertelindringen skyldes reduksjonen i oksidativt stress forårsaket av de antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper til hydrogengass.

5. Hydrogen beskytter musklene dine
I en dyrestudie forhindret hydrogenvann muskelsvinn hos mus som hadde muskeldystrofi. Hydrogen økte også den naturlige produksjonen av glutation som ofte kalles vår mesterantioksidant. Effekten av hydrogen på idrettsutøvere og trening er et lovende område det er verdt å holde øye med.

6. Hydrogen kan fremskynde sportsrelatert utvinning
Hydrogenvann har vist seg å redusere muskeltretthet hos eliteidrettsutøvere etter intens trening. Dette er fordi det reduserte melkesyreoppbygging, noe som forbedret muskelfunksjonen.

7. Hydrogen kan bidra til å balansere pH i blodet
Hydrogenvann har også vist seg å ha en alkaliserende effekt i blodet. Dette er spesielt gunstig for personer som er ekstremt fysisk aktive fordi ekstrem trening kan forårsake metabolsk acidose.

8. Hydrogen påvirker cellemodulasjonen
Hydrogen ser ut til å ha effekter i cellene som hjelper dem å opprettholde homeostase og sunn modulering. Gjennom sunt genuttrykk og cellulær metabolisme påvirker hydrogen positivt cellulære prosesser på mange forskjellige nivåer.

9. Hydrogen er nevrobeskyttende
Hydrogen har vist seg å redusere skade på hjernen hos Parkinsons pasienter. Det har også vist seg å ha generelt nevrobeskyttende egenskaper på grunn av dets evne til å bekjempe oksidativt stress.

10. Hydrogen er beskyttende mot metabolske forhold
Studier har funnet at hydrogen øker insulinfølsomheten, reduserer blodsukkeret og kolesterolnivået i blodet. Disse effektene gjør hydrogen til potensiell behandling for å bekjempe fedme, diabetes og metabolsk syndrom.

11. Hydrogen forsterker mitokondriene dine
Mitokondriene dine er kraftsenteret til cellene dine, noe som gjør dem direkte ansvarlige for energinivåene dine fra dag til dag. Kliniske studier på hydrogenrikt vann har funnet at det forbedrer mitokondriefunksjonen.

12. Hydrogen beskytter mot DNA-skader
Hydrogengass har vist seg å beskytte DNA betydelig mot strålingsskader. Det gjør det ved å fjerne hydroksylradikaler.

13. Hydrogen kan roe allergiske reaksjoner
Med allergier på vei oppover over hele verden, er dette en interessant observasjon. Studier har funnet at hos dyr kan hydrogen noen ganger roe allergiske reaksjoner. Måten hydrogen ser ut til å roe allergiske reaksjoner på er ved å modulere celleprosesser og gjenopprette homeostase. Det ser ut til at hydrogen gjenoppretter sunne prosesser i hele kroppen, noe som gjør det en god idé for omtrent alle å vurdere å ta.

14. Hydrogen er beskyttende mot kreft
Hydrogen ser ut til å være beskyttende mot kreft. På dette tidspunktet overrasker det deg sannsynligvis ikke siden du vet hvordan hydrogen kan beskytte mot oksidativt stress og skade på DNA. Hydrogen har også blitt observert å bidra til å redusere bivirkninger av kjemoterapi hos noen pasienter.

15. Hydrogen beskytter organer
Hydrogen har blitt observert å være beskyttende mot skade på en rekke organer, inkludert hjernen, bukspyttkjertelen, hjertet, leveren, øynene og lungene. Dette antas å være på grunn av hydrogens antiinflammatoriske, antiapoptotiske og oksidative stressbekjempende effekter.

Konklusjon.
Molekylært hydrogen har vist seg å være et verdifullt verktøy for å behandle akutte og kroniske sykdommer, forbedre fysisk ytelse, bremse aldringsprosessen og fremme helse. Det er viktig å håndtere kroniske sykdommer med naturlige terapier som hydrogen før man når det "biologiske kuttet" - punktet der en sykdom blir kronisk. Ingen negative bivirkninger av hydrogen er registrert.

TIDLIGERE NESTE