Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Kjøps og leveringsbetingelser

Basert på gjeldende lov og regler

Trygg handel hos Uno Vita AS:
Vi følger gjeldende lovverk for forbrukerkjøp, inkludert Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven. Vi setter kundeservice i høysetet og tilbyr deg en rekke rettigheter og garantier for å sikre en trygg og behagelig handel hos oss.

Personvern:
Din personlige informasjon (e-post, adresse etc.) er konfidensiell og vil aldri bli solgt eller delt med tredjepart. Vi behandler din informasjon i samsvar med personopplysningsloven.

Priser og avgifter:
Alle priser på våre nettsider er inkludert norsk merverdiavgift (moms). For kunder utenfor Norge vises nettopris ekskl. mva. i kassen før betaling. Du kan bli belastet lokalt mva. og importavgift ved forsendelser utenfor Norge.

Bestilling og betaling:
Bestill varer enkelt på vår nettside eller ved å kontakte oss. Vi tilbyr ulike betalingsmetoder som kredittkort, Vipps og bankoverføring for din trygghet og bekvemmelighet.

Levering:
Vi streber etter å levere varene dine raskt og effektivt, normalt innen 30 dager etter bestilling. Varer på lager sendes vanligvis innen 1-3 arbeidsdager. For større behandlingssystemer eller spesialbestillinger kan leveringstiden variere. Vi kontakter deg da for nærmere avtale dersom leveringstiden avviker fra det som er opplyst på forhånd.

Sporing av bestilling:
Følg med på din bestilling på vår nettside eller ved å kontakte oss. Vi sender deg en sporingslenke når bestillingen din er sendt.

Angrerett:
Du har 30 dagers angrerett fra du mottar varen. For å benytte deg av angreretten, må du gi oss skriftlig beskjed (e-post, brev) innen fristen. Returner varen til oss i original emballasje og i samme stand som du mottok den. Du dekker kostnadene for returfrakt, med unntak av hvis varen har en feil eller er skadet. I disse tilfellene dekker vi returfrakten og sender deg en returetikett.

Mangel ved varen:
Oppdager du en mangel ved varen, kan du reklamere til oss innen rimelig tid etter at du oppdaget den. Du kan velge mellom å få varen rettet, få en ny vare, prisavslag eller heve kjøpet. Vi dekker kostnadene for returfrakt ved retur på grunn av mangel.

Retur av varer:
Retur av varer må avtales med oss på forhånd. Du finner mer informasjon om retur på vår nettside eller ved å kontakte oss.

Garanti:
Vi tilbyr garanti på alle våre produkter. Garantiperioden varierer fra produkt til produkt. Du finner mer informasjon om garanti på vår nettside eller ved å kontakte oss.

Ansvarsfraskrivelse:
Uno Vita AS tar ikke ansvar for informasjon på nettstedet som ikke er godkjent av oss, eller for indirekte skader eller tap som følge av bruk av nettstedet eller våre produkter.

Tvister:
Tvister mellom Uno Vita AS og kunder skal forsøkes løst i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du ta saken til Forbrukerrådet eller Forbrukertilsynet.

Endringer:
Vi kan endre disse vilkårene når som helst. De gjeldende vilkårene finner du alltid på vår nettside.

Kontaktinformasjon kundeservice:
Telefon: 22 09 18 80 (hverdager mellom kl. 10 og 15) E-post: sales@unovita.com

Tillegg til returbetingelser:
Returkostnadene bæres av kunden, jf. angrerettloven § 25. For selskaper og næringsdrivende (næringskjøp) gjelder kjøpsloven og man har da ikke samme angrerett. Uno Vita kan likevel innvilge retur og akseptere at kjøpet heves på forespørsel. I så fall vil det tilkomme et retur- og administrasjonsgebyr på minimum kr. 500,-, eller 5 % av ordreverdien hvis ordren er over kr. 1

Ved å handle hos Uno Vita AS godtar du disse vilkårene.