Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Bedre søvn, helse og velvære med jordingslaken

Alexandra Lintermanns |

Jording, eller "grounding" som det også kalles, er en naturlig metode for å balansere kroppens elektriske ladning ved å koble seg direkte til jordens elektriske felt. Å sove jordet kan ha mange helsefordeler, som redusert betennelse, bedre blodsirkulasjon, og forbedret søvnkvalitet. I denne artikkelen vil vi presentere jordingslakenet Earthing High-Silver Fitted Grounding Sheet, og hvordan det kan fremme bedre søvn og generell helse.


Hva er fordelene med jordingslaken?

Earthing High-Silver Fitted Grounding Sheet (140x200cm)

1. Effektiv jording

High-Silver Fitted Grounding Sheet gir en jordforbindelse som hjelper med å balansere kroppens elektriske ladning. Denne balansen kan redusere betennelse, forbedre blodsirkulasjonen og gi bedre søvnkvalitet. Ved å ligge på lakenet, kommer kroppen i direkte kontakt med sølvtrådene, som gir optimal ledningsevne og jordingsfordeler.

2. Beskyttelse mot elektromagnetisk stråling

En annen fordel er dets overlegen beskyttelse mot elektromagnetisk stråling (EMF). Lakenet kan redusere eksponeringen for høyfrekvent trådløs stråling fra kilder som WiFi, 4G/5G, og andre elektriske felt. Dette bidrar til å minimere kroppens eksponering for potensielt helseskadelig stråling, noe som igjen kan påvirke både søvn og generell helse positivt.

3. Antibakterielle egenskaper

Sølvet i High-Silver Fitted Grounding Sheet har naturlige antibakterielle egenskaper, som kan forhindre utvikling av liggesår og andre hudirritasjoner. Dette gjør lakenet også til et hygienisk produkt som fremmer hudhelse.

4. Lang levetid

Dette jordingslakenet har en imponerende levetid på 5-6 år ved normal bruk, noe som er dobbelt så lenge som mange tradisjonelle jordingsprodukter. Den høye kvaliteten på materialet sikrer at du kan være trygg på at lakenet vil levere konsekvent ytelse over lang tid.

5. Optimal komfort

High-Silver Fitted Grounding Sheet er laget av økologisk bomull, hvor omtrent 24% av stoffets overflate består av sølv. Denne høye andelen sølv sikrer maksimal ledningsevne og effektiv skjerming, samtidig som det gir komfort og mykhet for en god natts søvn.



Hvordan kan jordingslaken forbedre søvnkvalitet og generell helse?

Reduserer betennelse

Betennelse er en naturlig respons på skade eller sykdom, men kronisk betennelse kan være skadelig for helsen. Jording, gjennom bruk av et jordingslaken, kan bidra til å nøytralisere frie radikaler og redusere både akutt og kronisk betennelse. Dette kan akselerere helingsprosesser og lindre symptomer på betennelsesrelaterte sykdommer.

SoftSilver™ universale jordingslaken (Earthing) - Uno Vita AS

Forbedrer søvnkvalitet

Ved å balansere kroppens elektriske ladning, kan jording bidra til å normalisere den daglige kortisolrytmen, som spiller en viktig rolle i søvnregulering. Mange brukere rapporterer om dypere og mer avslappende søvn etter å ha brukt jordingslakenet. 

Senker stresshormoner

Kortisol er kjent som kroppens "stresshormon", og høye nivåer av dette hormonet kan påvirke helsen negativt. Jording kan bidra til å senke kortisolnivåene, noe som igjen kan forbedre søvnkvalitet og redusere stress. Bedre søvn og redusert stress kan også føre til økt energinivå og bedre generell velvære.

Forbedrer blodsirkulasjonen

Bruk av jordingslaken kan også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen ved å redusere blodets viskositet. Bedre blodsirkulasjon kan redusere risikoen for blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt, samt forbedre oksygendistribusjonen i kroppen. Dette kan gi mer energi og redusere tretthet.

Antibakterielle fordeler

Sølv i jordingslakenet har naturlige antibakterielle egenskaper som kan forhindre utvikling av bakterier og hudirritasjoner. Dette skaper et renere og tryggere miljø for huden, noe som kan være spesielt nyttig for personer med sensitiv hud eller de som er utsatt for hudirritasjoner.


Tekniske spesifikasjoner og bruksanvisning

High-Silver Fitted Grounding Sheet er laget av økologisk bomull og inneholder 24% sølv. Lakenet kommer med en 4,6 meter tilkoblingsledning og en valgfri jordingsplugg. For optimal effekt bør lakenet brukes direkte under kroppen eller under et tynt lag av naturlige fiberklær. Vedlikeholdsinstruksjoner inkluderer vask på 40°C med skånsomt vaskemiddel, og unngå bruk av blekemidler og tøymyknere. Lakenet kommer i størrelse 140 x 200cm.


Invester i en bedre, mer avslappende og helsebringende søvnopplevelse

Å investere i et jordingslaken som High-Silver Fitted Grounding Sheet kan gi mange helsefordeler, inkludert redusert betennelse, bedre søvnkvalitet, og forbedret blodsirkulasjon. Med sine antibakterielle egenskaper og evne til å skjermer for EMF, representerer dette produktet banebrytende teknologi innen jording. Ved å bruke et jordingslaken kan du altså oppnå en bedre, mer avslappende og helsebringende søvnopplevelse.

TIDLIGERE NESTE