Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Forstå fordelene med Earthing og Jordingslaken

Alexandra Lintermanns |

Earthing, også kjent som "grounding," har fått stor oppmerksomhet i helse- og velværeverdenen de siste årene. Denne praksisen involverer metoder for å koble kroppen direkte til jordas elektriske felt, enten ved å gå barfot utendørs eller ved å bruke spesielle jordingsprodukter innendørs, som jordingslaken. I denne artikkelen vil vi utforske hva earthing er, hvordan det fungerer, og hvilke helsemessige fordeler du kan oppnå ved å bruke jordingslaken.

Hva er earthing og hvordan fungerer det?

Earthing eller grounding refererer til handlingen av å koble kroppen fysisk til jordens naturlige elektriske felt. Denne forbindelsen kan oppnås på en enkel måte, for eksempel ved å gå barfot på gress eller sand, som gjør det mulig for frie elektroner fra jordas overflate å overføres til kroppen.

For dem som ikke har mulighet til å tilbringe mye tid utendørs, kan spesialprodukter som jordingslaken brukes for å oppnå de samme fordelene innendørs. Et slikt produkt er Earthing High-Silver Fitted Grounding Sheet (140x200 cm).

Hvordan fungerer jordingslaken?

Jordingslaken er laget av materialer som leder elektrisitet, som sølvtråder vevd inn i stoffet. Når du ligger på lakenet og det er koblet til en jordet stikkontakt eller et jordingsspyd, overføres jordas elektriske energi til kroppen din. Dette hjelper med å balansere kroppens elektriske ladning og kan bidra til en rekke helsemessige fordeler.


Hvilke fordeler gir bruk av jordingslaken for kroppens helbredelsesprosesser?

1. Redusert Betennelse

Når kroppen har direkte kontakt med jorda, tilføres frie elektroner som fungerer som antioksidanter og binder seg til frie radikaler. Dette kan bidra til å redusere både akutt og kronisk betennelse. Betennelse er en kjent årsak til mange kroniske sykdommer, og redusert betennelse kan føre til bedre generelt velvære.

2. Forbedret Blodsirkulasjon

Jording har vist seg å redusere blodets viskositet, altså hvor tykt det er. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og reduserer risikoen for blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt. Bedre blodsirkulasjon betyr også bedre oksygendistribusjon til cellene i kroppen.

3. Bedre Søvnkvalitet

Bruk av jordingslaken kan hjelpe med å synkronisere kroppens biologiske klokke med jordens naturlige rytmer. Dette kan forbedre søvnkvaliteten, slik at du sovner raskere og får en dypere, mer avslappende søvn. Studien viser at personer som bruker jordingslaken opplever mindre nattlig oppvåkning og bedre generell hvile.

Eksempel: High-Silver Fitted Grounding Sheet kombinerer sølvtråder med økologisk bomull for å optimalisere ledningsevne og gir overlegen skjerming mot elektromagnetiske felt (EMF). Dette kan i tillegg redusere interferensen som kan forstyrre søvnen din.

4. Redusert Stress

Bruk av jordingsprodukter kan bidra til å balansere det autonome nervesystemet, hvilket kan redusere nivåene av stresshormonet kortisol. Lavere kortisolnivåer fører til mindre stress og en bedre balansert hormonell profil, noe som også kan ha en positiv effekt på søvn og generell helse.

5. Raskere Sårheling

En forbedret blodstrøm og redusert betennelse kan akselerere kroppens egne helbredelsesprosesser. Dette er spesielt nyttig for personer som lider av kroniske sår eller skader. Friske elektroner fra jordingslaken kan bidra til raskere vevsregenerering og helbredelse.

6. Økt Energinivå

Gjennom støtte til mitokondriefunksjonen i cellene (kroppens energiprodusenter) kan jording bidra til bedre produksjon av ATP, som er kroppens primære energikilde. Økt produksjon av ATP kan resultere i høyere energinivåer og mindre tretthet.

7. Antibakterielle Egenskaper

Produkter som High-Silver Fitted Grounding Sheet inneholder sølv, som har naturlige antibakterielle egenskaper. Dette kan bidra til å forhindre utvikling av liggesår og andre hudirritasjoner, noe som gir en ekstra helsefordel ved bruk av jordingslaken.

8. EMF-skjerming

De fleste moderne jordingsprodukter, inkludert High-Silver Fitted Grounding Sheet, er designet for å gi beskyttelse mot elektromagnetisk stråling (EMF). Dette inkluderer høyfrekvent trådløs stråling og lavfrekvente elektriske felt fra kilder som WiFi, 4G/5G og andre enheter. EMF-skjerming kan redusere kroppens eksponering for potensielt helseskadelig stråling.

Vedlikehold av jordingslaken

For å opprettholde ledningsevnen og forlenge levetiden til jordingslakenet, er det viktig å følge spesifikke vaskeanvisninger:

- Vaskes på 40°C med flytende, skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel.

- Tørkes i luft eller på lav varme i tørketrommel (maks 65°C).

- Unngå tøymyknere, blekemidler, oksiderende vaskemidler, vaskemidler med sterk lukt og tørrensing.

Konklusjon

Earthing ved hjelp av jordingslaken kan tilby en rekke helsemessige fordeler, fra redusert betennelse og bedre blodsirkulasjon, til forbedret søvn og økt energinivå. Produkter som Earthing High-Silver Fitted Grounding Sheet (140x200 cm) kombinerer avansert teknologi med naturlige materialer for å gi optimal jordingseffekt. Ved å forstå og implementere earthing som en del av din daglige rutine, kan du oppnå bedre helse og velvære på en naturlig og effektiv måte.
TIDLIGERE NESTE