Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Analemma vann: Oppdag kraften til koherent vann

Uno Vita AS |

En revolusjon innen vannbehandling: Frigjør kraften til koherent vann
Vannets fysiske tilstand spiller en avgjørende rolle for biologien i alt liv. I århundrer har forskere vært fascinert av vannets unike egenskaper, og nylige gjennombrudd har ført til utviklingen av en banebrytende teknologi som transformerer vanlig vann til en sammenhengende og harmonisk, flytende krystallinsk tilstand. Denne revolusjonerende teknologien, kjent som Aǹalemma, har vitenskapelig dokumenterte fordeler som kan forvandle livene til alle levende vesener på jorden.

Fordelene med Aǹalemma-vann
Aǹalemma-vann har vist seg å ha en dyp innvirkning på vår generelle helse og velvære, med fordeler som inkluderer:

  • Økt cellulær energi
  • Revitalisert immunforsvar
  • Forbedrede antiinflammatoriske prosesser
  • Bedre tarmhelse
  • Positive effekter på hjernebølger
  • Tallrike positive effekter på dyre- og planteliv

Økt energi innenfra og ut
Energi er drivkraften bak alle aspekter av livene våre. Alt fra tanker og bevegelser til biokjemiske reaksjoner krever energi. Denne energien produseres av mitokondriene, men forsyningene er ikke uendelige. Etter hvert som vi eldes og tar dårlige valg i livsstilen, reduseres mitokondrienes helse, og energinivåene våre synker.


I en nylig klinisk studie opplevde deltakere som drakk Aǹalemma-vann daglig i to måneder en betydelig økning i ATP-nivåene, med en bemerkelsesverdig økning på 20% sammenlignet med placebo-gruppen. Dette resultatet er forbløffende i sin enkelhet og demonstrerer at ved å drikke vann i en fysisk endret tilstand, kan vi støtte oss selv på cellenivå og spare energi til de tingene vi elsker mest.

Fornyelse av immunforsvaret
Det menneskelige immunforsvaret er et komplekst og innviklet nettverk av antistoffer, med forskjellige sukkermolekyler kalt glykaner som avgjør om en antistoffs rolle vil være antiinflammatorisk eller proinflammatorisk. Med bakgrunn i dette utviklet forskere GlycanAge-testen, som avslører en persons sanne biologiske alder basert på glykanprofilen deres.

I en uavhengig GlycanAge-studie opplevde de fleste deltakerne som drakk Aǹalemma-vann i tre måneder en bemerkelsesverdig revitalisering av immunforsvaret, med en reduksjon i deres biologiske alder på mellom 1 og 12 år. En lavere GlycanAge-score indikerer at flere antistoffer er merket med antiinflammatoriske glykaner, et kjennetegn på et ungdommelig og robust immunforsvar.

Balansering av tarmfloraen
Menneskekroppen er et rikt og kraftig økosystem, med billioner av mikroorganismer som bor i tarmen vår og spiller en avgjørende rolle for vår generelle helse. Mens noen av disse mikroorganismene kan forårsake problemer, er en balansert tarmflora avgjørende for velværet vårt.

Vår dobbelt-blinde, placebo-kontrollerte studie viste at daglig inntak av Aǹalemma-vann forbedrer tarmfloraens tilstand ved å forbedre balansen mellom gunstige og potensielt patogene bakterier. Ved å støtte balansen i mikrobiomet vårt, kan vi støtte oss selv på flere nivåer, fra immunitet til mental helse.

Koking med koherent vann
Aǹalemma-vann kan brukes på en rekke måter, inkludert matlaging. Selv om oppvarming kan indusere naturlige svingninger i oppførselen til vannmolekyler, bekreftet testingen vår at den sammenhengende tilstanden gjenopprettes så snart vannet kjøles ned. Dette betyr at du trygt kan bruke Aǹalemma-vann til å tilberede supper, gryteretter og te, slik at du får enda mer næring ut av favorittmaten din.

Koherent vann og planter
Å vanne plantene dine med koherent vann er en fantastisk måte å øke deres generelle vitalitet og motstandskraft på. De mange positive effektene av koherent vann på planter inspirerte oss til å designe Garden Aǹalemma, en middels stor enhet som kan enkelt installeres på enhver hagekran, og gir stabilt koherent vann til hagen eller gården din.

Gjenoppliv din hage
Aǹalemma-vann ble grunnlagt på et tiår med forskning på planter, og fordelene strekker seg langt utover menneskers helse. Ved å bruke koherent vann i hagen din kan du skape et blomstrende økosystem som er mer motstandsdyktig og levende.

Hvor natur møter teknologi
Vann absorberer energien i omgivelsene sine, og kvaliteten på informasjonen det bærer har en dyp innvirkning på vår helse og velvære. Aǹalemma-vann er en revolusjonerende teknologi som transformerer vanlig vann til en sammenhengende og harmonisk, flytende krystallinsk tilstand, og låser opp sitt fulle potensiale og gir et bredt spekter av fordeler for alle levende vesener.

 

Teknologi inspirert av naturen: Den revolusjonerende prosessen med å skape Aǹalemma-vann
Som mennesker har vi alltid vært fascinert av den naturlige verden og dens intrikate mekanismer. Fra den majestetiske skjønnheten til fraktaler til de intrikate mønstrene som finnes i biologiske strukturer, har naturen vært en konstant kilde til inspirasjon for innovasjon og teknologiske fremskritt. En slik innovasjon er Aǹalemma-vann, en revolusjonerende teknologi som henter inspirasjon fra den naturlige verden for å skape en unik og sammenhengende form for vann.Vitenskapen om biomimetikk

Prosessen med å etterligne naturen for å skape innovative teknologier kalles biomimetikk. Dette fagfeltet involverer anvendelse av naturlige prinsipper og mønstre for å utvikle innovative løsninger som kan gagne menneskeheten. Aǹalemma-vann er den ultimate biomimetiske enheten, da den kombinerer bruk av geometri, kinetisk energi, elektromagnetiske bølger, edelt metaller og en prosess som etterligner lynnedslag for å skape stabilt koherent vann.

Naturens mest elegante struktur
Geometri spiller en sentral rolle i skapelsen av Aǹalemma-vann. Prosessen begynner med at vannet flyter gjennom en stor eggformet enhet, som lar det bevege seg i en spiralformet, virvellignende bevegelse. Denne prosedyren bringer vannet inn i en tilstand av "implosjon", et fenomen først beskrevet av Viktor Schauberger, en østerriksk innovatør innen vannbehandling og bærekraftig energibruk. Eggformen skaper et innoverrettet energidrag på vannet som virvler inni den, noe som antas å være den underliggende kreative kraften i alt liv.

Kraften til edelt metaller og mineraler
Et annet avgjørende aspekt av Aǹalemma-vannprosessen er bruken av forskjellige materialer, inkludert edelt metaller, mineraler og krystaller som kvarts. Hvert materiale har sin egen energisignatur, og de er lagdelt ved hjelp av spesifikke geometriske former og spesifikke effekter. De varierte materialene distribueres ved hjelp av phi, det gylne snitt som finnes i naturlige strukturer, for eksempel DNA-dobbelthelsen eller avstandene mellom forskjellige deler av menneskekroppen.

Modningsfasen
Etter den innledende prosessen går vannet inn i en hvilende tilstand under jorden, akkurat som vann i naturen beveger seg fra overflatenivået ned i bakken gjennom infiltrasjon og grunnvannspåfylling. Dette oppnås ved å plassere vannet i et underjordisk kammer isolert med et sjeldent materiale som finnes i visse typer leire. Denne prosessen varer i ett helt år, og eksponerer vannet for det fulle spekteret av elektromagnetisk informasjon som kommer fra det omgivende kosmiske laget. Samtidig beskytter det isolerende materialet som er utvunnet fra leire det mot skadelig stråling.

Den sammenhengende eller koherente tilstanden til vann
Aǹalemma-vannteknologien skaper vann som er svært mottakelig for en bestemt type informasjon. Under prosedyren brukes energien til å forme vannet til en perfekt beholder, som å carve ut en bolle fra en klump leire. På en måte begynner vannet å oppføre seg som en krystall, slik at det kan plukke opp bare den optimale informasjonen fra omgivelsene sine mens den ignorerer resten. Ifølge teorien om kvanteelektrodynamikk lagres denne harmoniske energien i det fysiske forholdet mellom H₂O-molekyler i vann, kjent som den struktuert harmonisk vann.

Med naturen i din hånd
Da vi designet Aǹalemma-staven, var målet å skape et bærekraftig, elegant verktøy som ville tillate alle å enkelt lage uendelige mengder koherent vann uten behov for tilbakevendende kjøp. Teknologien skaper det som kalles "modervann" - det superladede fullspekteret koherente vann som kan brukes til forskjellige formål.

Låse opp kraften til koherent vann
Da vi satte oss fore å designe Aǹalemma-staven, var vårt primære mål å skape et bærekraftig, elegant verktøy som ville gi alle mulighet til å enkelt generere uendelige mengder koherent vann, uten behov for tilbakevendende kjøp. Vår innovative teknologi har gjort denne visjonen til virkelighet, og vi er glade for å dele vitenskapen bak den.

Konseptet med "modervann"
Teknologien vår skaper det vi kaller "modervann" - et superladet, fullspekter koherent vann som vi fyller i våre staver. Aǹalemma-staven er laget av kvarts, en krystall hvis unike fysiske struktur lar den overføre energi fra innsiden og ut. Når vanlig vann plasseres i nærheten av Aǹalemma-staven, kopieres den dominerende, høyst ordnede konfigurasjonen av vannet inne i staven til utsiden, og det vanlige vannet i glasset blir koherent, og låser opp sitt fulle potensiale.

Den konhertene, sammenhengende og harmoniske tilstanden til vann
Vann blir ofte misforstått, til tross for at det er det mest rikelige molekylet på jordens overflate. Selv om det er allment kjent å eksistere i tre fysiske tilstander - fast is, flytende vann og gassformig damp - har nyere forskning avslørt en fjerde tilstand: en strukturert, gellignende tilstand av vann som finnes i levende materie, for eksempel rundt biologiske membraner. Denne oppdagelsen har gitt oss et nytt perspektiv på den sanne funksjonelle rollen til vann i levende vesener.

Den italienske fysikeren Emilio Del Giudice var en av de første forskerne som foreslo konseptet med en biologisk relevant tilstand av vann. Som en del av den generelle teorien om kvanteelektrodynamikk beskrev han den sammenhengende tilstanden til vann og vektla dens essensielle rolle i å sende informasjon gjennom biologisk materie. 

Professor Gerald Pollack har utforsket en teori om en fjerde fase av vann, kalt ekskludert sonevann (EZ-vann) eller strukturert vann. Denne fasen, som ligger mellom fast stoff og væske, organiserer seg selv i en hexagonal struktur nær hydrofile overflater og utviser unike elektriske egenskaper. EZ-vannet har en negativ ladning og kan generere elektrisk energi, noe som antas å påvirke biologiske prosesser betydelig. Hydronium (H3O), derimot, er en vannmolekyl bundet med et ekstra H+ ion, viktig i syre-base kjemi, men mindre relatert til EZ-vann.

Den kvantemekaniske dansen av vannmolekyler
Når atomer kombineres for å danne molekyler, kan de anta forskjellige konfigurasjoner i rommet. I følge Del Giudices teori gjennomgår disse partiklene konstante kvantefluktuasjoner, og skifter spontant mellom lave og høye energistater. Når de gjør det, produserer de sine egne elektromagnetiske felt. Ved en viss tetthet og temperatur vil disse molekylene begynne å koble seg til sitt selvgjente elektromagnetiske felt via sine iboende elektriske ladninger og magnetiske momenter. Denne harmoniske, selvsynkroniserte konfigurasjonen av vannmolekyler kalles den koherente tilstanden til vann.

Betydningen av koherent vann i levende vesener
Betydningen av den sammenhengende tilstanden til vann blir mest tydelig når vi undersøker dens rolle i levende vesener. I følge teorien når vann nærmer seg biologiske overflater, vil det gå inn i en sammenhengende tilstand. Denne ordnede konfigurasjonen gjør det deretter mulig å tjene som et medium for å videreformidle relevant informasjon mellom cellene, vevene og organene i kroppen vår.

Denne sentrale rollen illustreres best av det faktum at 99% av molekylene i menneskekroppen er vann. Som bobleplast omgir vann alle viktige biomolekyler og passer enkelt inn i de trange sprekker i langkjedede molekyler som DNA og proteiner. I denne tette koblingen mellom vann og biologisk materie sies vann å dele sine koherente svingninger med de biologien det omgir, og gjennom denne delte resonansen påvirker fundamentalt deres biologiske aktivitet.

Som Nobelprisvinneren Albert Szent-Györgyi så vakkert uttrykte det: "Vann er livets materiale og matrise, mor og medium. Det er ingen liv uten vann." Vår teknologi har gjort det mulig å utnytte kraften til koherent vann, og vi er begeistret for å bringe denne innovasjonen til dine hender.

Den sammenhengende koherente tilstanden til vann: En nøkkel til biologisk harmoni
Når vann møter biologiske overflater, antas det å gå inn i en sammenhengende tilstand, preget av en ordnet konfigurasjon som gjør det mulig å tjene som et medium for å videreformidle informasjon mellom celler, vev og organer. Dette fenomenet er ikke bare et teoretisk konsept; det har blitt observert og studert i ulike vitenskapelige omgivelser. Den koherente sammenhengende tilstanden til vann gjør at den kan dele sine svingninger med de biologiske strukturene den omgir, og dermed påvirke deres biologiske aktivitet.

Vannets allestedsnærværende tilstedeværelse i menneskekroppen
Den rene overfloden av vann i menneskekroppen er et testamente til dets betydning. Vannmolekyler omgir alle viktige biomolekyler, og passer uten anstrengelse inn i de trange sprekker i langkjedede molekyler som DNA og proteiner. Denne tette koblingen mellom vann og biologisk materie gjør at vann kan ha en dyp innvirkning på biologiske prosesser, fra det intrikate arbeidet i det menneskelige immunforsvaret til vitaliteten til planter og jord.

Effektene av koherent vann på biologi
Mens de grunnleggende aspektene ved koherent vann fortsatt studeres, har det vitenskapelige samfunnet gjort betydelige fremskritt i å demonstrere de positive effektene av koherent vann på levende vesener. Vår forskning har vist at koherent vann kan:

  • Øke den mitokondrielle produksjonen: Koherent vann har vist seg å øke den energiproduserende kapasiteten til mitokondrier, cellenes kraftverk, noe som fører til forbedret cellefunksjon og generell vitalitet.
  • Støtte tarmhelsen: De positive effektene av koherent vann på tarmfloraen har blitt observert, noe som fremhever dets potensiale for å fremme en sunn balanse i tarmfloraen.
  • Forbedre antiinflammatorisk aktivitet: Koherent vann har vist seg å øke den antiinflammatoriske aktiviteten i det menneskelige immunforsvaret, noe som er avgjørende for å opprettholde optimal helse og forhindre sykdom.
  • Forbedre vitaliteten til planter og jord: Fordelene med koherent vann strekker seg utover menneskelig biologi, da det har vist seg å forbedre vitaliteten til planter og jord, noe som understreker dets betydning for å opprettholde et sunt økosystem.

 

Konklusjon
Avslutningsvis er Aǹalemma-vann et testamente til kraften til biomimetikk og viktigheten av å lære av den naturlige verden. Ved å etterligne vannlig sykluser i naturen har denne revolusjonerende teknologien skapt en unik og sammenhengende form for vann som har potensiale til å forvandle livene våre.

Betydningen av koherent vann i konteksten av levende vesener kan ikke overvurderes. Etter hvert som vi fortsetter å avdekke mysteriene til dette fascinerende fenomenet, blir det stadig klarere at vann er mer enn bare en passiv komponent i livet; det er en aktiv deltaker som spiller en avgjørende rolle i å opprettholde biologisk harmoni. Ved å utnytte kraften til koherent vann kan vi låse opp nye veier for å fremme optimal helse, vitalitet og velvære, både hos mennesker og i miljøet. Etter hvert som vi beveger oss fremover i dette spennende forskningsfeltet, er én ting sikkert - betydningen av koherent vann vil bare fortsette å vokse, og dens innvirkning på vår forståelse av liv og dets prosesser vil være dyp.

Aǹalemma-vann er en betydelig oppdagelse innen vannbehandling. Med sine vitenskapelig dokumenterte fordeler og allsidighet har det potensiale til å forvandle livene til enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn over hele verden. Enten du ønsker å øke energien din, forynge immunforsvaret ditt eller skape en blomstrende hage, er Aǹalemma-vann den perfekte løsningen.

Eiendomsrettigheter til innholdet i denne artikkelen
Teksten er redigert for bruk av Uno Vita AS av Jan Fredrik Poleszynski 2024, basert på originaltekst fra Aǹalemma Water (New Earth Technologies Ltd.) og publisert med selskapets godkjennelse. Alle rettigheter reservert. Innholdet i denne artikkelen må ikke kopieres eller distribueres uten skriftlig godkjenning fra Uno Vita AS og Aǹalemma Water.

Ansvarsfraskrivelse
Informasjonen i denne artikkelen er ment som generell informasjon og bør ikke tas som medisinsk rådgivning. Kontakt alltid en kvalifisert helsepersonell for medisinsk rådgivning og behandling.Vi håper du har satt pris på å lære om
Aǹalemma-vann og dets potensielle fordeler for helse og velvære. Vi tror at denne revolusjonerende teknologien har potensiale til å forandre verden, og vi er glade for å være en del av reisen.

Takk for at du leste!

TIDLIGERE NESTE