Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Resultater etter 6 uker?!

Uno Vita AS |

Resultater etter 6 uker?!
6-ukers superdiett alle kan gjennomføre

Ketoner er faktisk kroppens foretrukne drivstoff
Ketoner, ikke sukker, er faktisk kroppens foretrukne drivstoffkilde

Oppdagelsen baner vei for at folk kan forandre livet sitt og eliminere de negative effektene av sukker, og erstatte det med en naturlig, rentbrennende energi. Real Ketones har investert millioner av dollar i ketonforskning og kliniske studier, og nye studier kommer jevnlig.

I Real Ketones’ siste studie på vekttap og metabolske markører ble det for eksempel bevist at ekte ketonprodukter betydelig akselererte vekttap, fett-tap, forbedret forholdet mellom fett og muskelmasse og reduserte hofteomkrets. Alt dette mens kroppens insulinnivå og totalkolesterol og LDL-kolesterol ble redusert. En nylig fullført studie om effekten av eksogene ketoner på hjernen viser en betydelig reduksjon i periodisk angst og forbedret fysisk reaksjonstid. I tillegg har vi fått innvilget åtte nye patenter med ytterligere åtte patentsøknader, og vi har etablert Real Ketones som enestående leder i bransjen.


Du trenger IKKE å ha en fettprosent som en toppidrettsutøver for å ha god helseeffekt og økt velvære

Den gode nyheten!
Så å si alle som begynner å bruke Real Ketones og BRAINEFFECT Rocket C8-olje, opplever positive helseeffekter og vektnedgang (hvis de trenger det) uten å gjøre noe annet. Du kan likevel oppnå vesentlig bedre resultater ved å følge en 6 ukers superdiett.

6 uker til synlige og merkbare resultater
Enkle tips som fungerer for de fleste. Tipsene er generelle, rettet mot å gå ned i vekt raskt og effektivt. Spesielle behov for ernæring, helsehjelp eller annet er ikke dekket av denne komprimerte oppskriften. Når man mister fett og går over til en mer fettbasert diett, vil man ofte ha behov for økt inntak av vann, mineraler og godt salt.

Hva kan du spise?
Du kan velge å spise samme type mat (men likevel følge syklus og skjema) som vanlig og likevel få resultater, eller du kan velge en enkel diett.

Følger du dietten i tillegg til syklusen og bruker tilskuddene og BRAINEFFECT Rocket C8-oljen, kan du forvente enda bedre resultater. Gjør det enkelt, følg hovedreglene, og resten går av seg selv.

Tommelfingerregler – din 6 ukers superdiett

Ja-mat
Rene råvarer (kjøtt, fugl, fisk, vilt, grønnsaker, smør osv.), ingen ferdige blandingsprodukter
Spis så mye godt naturlig fett du har lyst på, herunder smør, kokosfett, rapsolje, olivenolje, fett fra kjøtt og fisk.

Nei-mat
Sukker, søtsaker, søt frukt, søte drikker, ris, pasta, vanlige poteter, bakervarer og fettredusert mat.

Utfordring! Vei deg før du starter, og få noen til å ta bilder av hele kroppen din i godt lys.
Skriv ned dato og sted. Gjenta etter 6 uker, og synes du at du merker god fremgang, så kjører du 6 uker til.
7 dagers syklus (6 + 1 dag frivillig pause)

Uke 1 – dag 1.
Ingen fast føde før kl. 12
Frokost. Du starter dagen med et stort glass renset, romtemperert vann med en pose Real Ketones ketonpulver for vekttap (rene ketoner) eller Real Ketones Keto Lean for Life PrimeD+ (ketoner med litt vitaminer). Du kan nå ta en kopp te eller kaffe med smør og 1 teskje BRAINEFFECT Rocket C8-olje (viktig med liten dose C8 MCT-olje inntil du er tilvent, ellers kan du bli løs i magen og oppleve ubehag).

Drikk gjerne et stort glass vann minst 1 time før du spiser ditt første måltid, med en pose QuintEssential Hypertonic Elixir 3.3 mineralblanding. Plager sulten deg, tar du 1 teskje BRAINEFFECT Rocket C8-olje minst 1 time etter foregående «dose».

Lunsj. Er du sulten og føler du trenger mat kl. 12, spiser du en lunsj du selv velger (best resultater om du følger dietten). En time etter lunsj drikker du et glass rent romtemperert vann med 1 pose Real Ketones ketonpulver for vekttap (rene ketoner) eller Real Ketones Keto Lean for Life PrimeD+ (ketoner med litt vitaminer).

Drikk gjerne et stort glass vann minst 1 time før du spiser middag, med 1 pose QuintEssential Hypertonic Elixir 3.3 mineralblanding. Ta gjerne 1 teskje BRAINEFFECT Rocket C8-olje om du føler at du trenger mer energi.
Middag. Du spiser middag minst 4 timer etter lunsj, men ikke senere enn kl. 19 om kvelden. Spis nok så du er god og mett når du først spiser.

Spisepause. Du har nå en spisepause til neste dag, men om du føler at du trenger det, kan du drikke en kopp te med smør og BRAINEFFECT Rocket C8-olje eller bare ta 1 skje C8-olje i munnen.
Dag 2–6. Du gjennomfører uken som dag 1, men kanskje vil du for eksempel gradvis øke doseringen av BRAINEFFECT Rocket C8-olje til 2 teskjeer per gang (det anbefales minst 2 timer mellom hvert inntak).

Dag 7. Fridag. Drikke gjerne to store glass vann med Real Ketones i løpet av dagen (frokost og etter lunsj), men ellers kan du ta fri fra å tenke på diett og spisepauser om du ikke føler deg supermotivert og velger noe annet.
Uke 2. Du følger samme syklus som i uke 1, men du øker igjen doseringen av BRAINEFFECT Rocket C8-olje per gang. Føler du deg vel med 2 teskjeer allerede? Da kan du forsøke 3 teskjeer. Opplever du ubehag eller løs mage, går du tilbake til 2 teskjeer.


Uke 3.
Ingen fast føde før kl. 14. Du har nå et spisevindu mellom kl. 14 og 20 hver dag, bortsett fra den sjuende dagen (hviledagen da du gjør som du ønsker). Det betyr at du spiser det du føler du trenger, mellom kl. 14 og 20 hver dag. Det anbefales 2 solide måltider («2 middager» om du vil).
Ut over dette gjør du som i de foregående to ukene.

Kommentar. Kroppen din er nå mest sannsynlig blitt vant til å bruke ketoner som energikilde, og det er ikke uvanlig at man opplever å føle seg opplagt og klar i hodet. Startfasen kan være litt krevende, men nå begynner belønningen å vise seg. Enkelte opplever økt energi og klarhet fra dag 1.

Uke 3 til og med 6.
Vi holder samme syklus som i uke 3 og med en hviledag per uke. Under hviledagen kan det være et bra poeng å innta godt med langsomtbrennende karbohydrater som dampede grønnsaker, havregrøt, ris (gjerne varmet opp og kjølt ned, da dannes det resistent stivelse), søtpoteter m.m. I tillegg er det å anbefale at man inntar lite proteiner på hviledagen for å la nyrene renses ut og regenereres.

Uke 7 – dag 1.
Det er på tide å se hva utfordringen har gjort for deg. Vei deg, og ta bilder av hele kroppen din i godt lys. Se deg i speilet og spør deg selv: Har det skjedd noe? Skriv ned din opplevelse, dato og sted. Vil du dele informasjonen med oss anonymt eller med navn osv. så det kan inspirere andre, vil vi gjerne belønne deg for det.

Fornøyd eller ikke helt i mål? Aktuelle spørsmål å stille seg nå er kanskje disse:

1. Er jeg fornøyd med resultatene, eller ønsker jeg å kjøre en 6 ukers syklus til?

2. Er jeg så glad for de positive effektene av kuren at jeg ønsker å legge om livsstilen og beholde grunnelementene fremover?

Uansett skal du rose deg selv for innsatsen, det har du fortjent. Sjansen er stor for at kroppen din vil «takke deg» i lang tid fremover.

Hvorfor ketoner?
Et overskudd av ketoner, som man kan få ved å bruke tilskudd av Real Ketones, ren BRAINEFFECT Rocket C8-olje, periodisk faste og ketogen kost, har mange gunstige helseeffekter. En «bivirkning» av å ha ketonoverskudd og en god og naturlig sunn balanse mellom muskler og fett er en serie dokumenterte helsefordeler:

• økt energi og velvære
• bedre hormonproduksjon
• redusert appetitt på usunn mat
• redusert vekt hvis man har litt mer fett enn ønskelig på kroppen
• reduserte triglyseridnivåer
• en bedre kolesterolbalanse med mer HDL
• redusert blodsukkernivå og redusert risiko for diabetes
• motvirkning av en rekke nevrologiske sykdommer

Ønsker du å gå ned i vekt på en enkel og ufarlig måte?

Hvorfor ferdigdannede ketoner?
Under faste eller på et høyfettkosthold danner leveren ketoner fra fettsyrer, og dette tilskuddet gjør det lettere å opprettholde ketose selv om man inntar karbohydrater. Inntak av ketoner gjør at du kommer i ketose i løpet av en time fordi tilskuddet inneholder en effektiv blanding av bioidentiske ketoner som hjelper kroppen din til å produsere sine egne ketoner.

Hva er ketose?
Ketose er en tilstand der hjernen og kroppen bruker ketoner som energibærer, i stedet for å være avhengig av jevnlig tilførsel av glukose. Ketoner gir mer ATP enn glukose og har derfor vist seg å øke energinivået, bedre mental klarhet og øke nedbrytingen av kroppens fettreserver.

Markedets forventet beste C8 – MCT-olje som lett omdannes til ketoner, heter

BRAINEFFECT Rocket C8!

Se opp for etterlikninger. Av alle C8-oljer på det norske markedet vet vi ikke om andre som er 100 prosent ren C8-olje fra bærekraftige kokosnøtter. Andre billigere oljer har gjerne større eller mindre andeler av palme- og/eller rapsolje og ofte spor av flere substanser. BRAINEFFECT Rocket C8-olje er et nøye kontrollert produkt med tysk kvalitet og standard i produksjonen.

Distribuert i Skandinavia av Uno Vita AS
Nettbutikk: shop.unovita.com
Tlf. +47 22 09 18 80 - e-post: sales@unovita.com

TIDLIGERE NESTE