Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Fotoelektrisk effekt - lys til energi

Uno Vita AS |

Målrettet lysbehandling (fotobiomodulasjon) stimulerer produksjon av ATP i cellekjernen

Albert Einstein oppdaget den fotoelektriske effekt. Den fotoelektriske effekt beskriver konvertering av lysenergi til strøm. Det sendes ut elektroner fra et stoff som blir bestrålt med lys (avhengig av bølgelengde eller frekvens om du vil). Enkelte stoffer eller molekyler kan konvertere lys energi til elektrisk energi. Det betyr at deler av sollyset direkte kan omdannes til energi i cellekjernen eller mitokondria. På en måte er vi som planter men vi glemmer vår avhengighet av lys (hvorav sollys er det viktigste). Bølgelengden og frekvensen på lyset avgjør bl.a. hvor dypt inn i vevet lyset når og hvilken effekt det har på kroppen din.

Enkelte proteiner kalt cytokromer kan omdanne energi fra nær infrarødt lys direkte elektrisk strøm eller elektroner om du vil via cytokrom c oksidase. Denne prosessen «forer» cellene med energi, som inngår i det som kalles elektronsportkjeden. ATP-produksjonen øker gjennom lysbehandling ettersom lys i riktig bølgelengde så cytokrom strukturene kan donere elektroner til elektrontransportkjeden for å øke produksjonen av ATP. Dette bidrar også til økt utskillelse av nitrogen oksyd

Bedre energi omsetning og energi produksjon, hva så?
Nok energi og dermed elektrisk ladning over cellemembranen (transmembran potensial) er en kritisk faktor for alle kroppens prosesser. Du må ha nok strøm (energi) i celle-batteriet til å gjøre arbeid. Grunnleggende sett er det å bygge nye friske celler og reparere skader som er oppstått. Når du har riktig cellespenning og dermed kan bygge og reparere celler fortløpende er kroppen frisk.

Eksempler på områder som påvirkes positivt av målrettet lysbehandling (ulikt utstyr har forskjellige effekter, spør oss)

 • Skader kan repareres raskere (muskel, ledd, skjelett og faktisk alle organ celler man kan nå med terapien har vist seg å heles raskere)

 • Gi bedre hud og virke foryngende (øke produksjonen av kollagen)

 • Gi bedre blodsirkulasjon og tilførsel av oksygen til kroppen og dermed motvirke sykdom

 • Øke sirkulasjonen i lymfesystemet og dermed bidra til at avfall transporteres raskere ut av kroppen

 • Styrket immunforsvar via flere ulike indirekte mekanismer

 • Motvirke hjerte og karsykdom

 • Motvirke skader på hjernen og bedre utfallet ved nevrologiske lidelser

 • Motvirke betennelser

 • Motvirker smerter

 • Øke produksjonen av hormoner som endorfiner og serotonin

      

     Nitrogenoksid er viktig for å forbedre blodsirkulasjonen, noe som gir mer oksygen og næringsstoffer til skadet vev. Dermed skynder infrarødt lys sårheling og stimulerer regenerering av skadet vev, og reduserer betennelse og smerte.

     Vi har produktene og kompetansen, spør oss om du vil vite mer

      

     Stimulering av hjernen med lys er vist svært effektivt og ufarlig.
     Produktene kommer. Følg med på våre nyhetsbrev fremover.

     TIDLIGERE NESTE