Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Mikrostrømfrekvensterapi og valg av elektroder

Uno Vita AS |

Optimale elektroder for bruk med TimeWaver Frequency, Healy og andre mikrostrømapparater

Abstrakt. Uno Vita AS og vår Klinikk for integrert medisin (klinikk for integrativ medisin) har etter årevis klinisk testing og evaluering av elektroterapielektroder for mikrostrømstimulering kommet til følgende konklusjon:

1. SIS elektrostimuleringselektroder i rent sølv tilbyr den beste funksjonaliteten overalt og har utmerkede elektriske parametere som konsekvent lav motstand, god ledningsevne og evnen til å levere en jevn strøm av elektroner til vevet. De kan gjenbrukes over lengre tid og forårsaker ikke hudirritasjon (må holdes fuktig under behandlingen). SIS-sølvelektrodene kan også brukes til iontoforese (transdermal medikamentlevering) "lignende" applikasjon siden det vil være en strøm av sølvioner til vevet. Det finnes andre elektroder spesielt designet for generell iontoforese, ikke nevnt her. SIS-elektroder er ikke selvklebende og må festes med en standard medisinsk fikseringstape, for eksempel en Fixomull.

2. Axelgaard Blue X og Pals Blue hydrogelelektroterapielektroder. Dette er elektroder som gir best ledningsevne og lav motstand sammenlignet med andre elektroder på markedet, kun slått bye SIS rene sølvelektrodene. Axelgaard er selvklebende elektroder og hypoallergiske, noe som betyr at de svært sjelden forårsaker hudirritasjon sammenlignet med andre selvklebende elektroder på markedet. Hver elektrode kan brukes opptil +-20 ganger når den holdes ren (skyll av med rent vann etter bruk før de settes på holderne).Konklusjon. Uno Vita vil anbefale og tilby kun de unike og profesjonelle medisinsk godkjente SIS sølvelektroterapielektrodene og Axelgaard premium siste generasjons trådelektroder, ikke "snap" for optimale behandlingsresultater. Dette betyr at hvis du bruker Healy eller TimeWaver mikrostrømenheter og ønsker å ha de beste elektrodene som er tilgjengelige på markedet, kan du gjøre det. For Healy må du kjøpe et sett med høykvalitets ledninger for elektroterapi, fra butikken vår (shop.unovita.com), for å kunne bruke dem med Healy som har ledninger med "snap"-kontakter som standard.


Alle elektroder er ikke laget like. Ulike elektriske egenskaper, gir forskjellige resultater. Kort sagt har elektroder forskjellige elektriske egenskaper som ledningsevne, motstand og evnen til å levere en konstant strøm av elektroner til vevet over tid (under en behandling). Når du velger å bruke profesjonelle elektroder av førsteklasses kvalitet, kan du bruke lavere spennings (intensitet) innstillinger, som er nær kroppens naturlige signalsignaler, noe som reduserer risikoen for eventuelle negative effekter eller overstimulering av vevet og øker effektiviteten av behandlingen .

I dette tilfellet "less is more", som betyr at jo nærmere du kommer kroppens naturlige signaler, jo bedre. Det er litt som om noen gir deg en beskjed med en lav behagelig stemme, du vanligvis åpner for å vurdere informasjonen. Hvis noen roper det høyt, går du mest sannsynlig inn i en defensiv modus.Spesielt effektive frekvenser. Lavfrekvens er ofte kraftig (under 0,1Hz - 50 Hz), når den brukes riktig som i Deep Cycle-programmene og neste generasjons programmer fra utvikleren. Lavfrekvente mikrostrømmer vil lettere kunne trenge gjennom huden hvis motstanden er usedvanlig lav og fortsetter å være lav over tid. Disse effektene kan påvirke effektiviteten av behandlingene betydelig og spesielt ved lengre behandlingsøkter. Det er en lignende effekt med høy frekvens. Generelt er det velkjent for bioimpedansforskning at de ved lavere frekvens ikke kan passere gjennom alle vevstyper og cellemembraner slik høyere frekvens kan. Lav frekvens vil reise rundt celler gjennom ekstracellulært vann.


Komfort, hudirritasjon og langvarig bruk. SIS-elektrodene i rent sølv er ikke bare superledende og har de beste elektriske egenskapene i klassen, men de tilfører også sølvioner til hud og vev (avhengig av programmer som brukes). Dette kan bidra til å hemme infeksjoner, hjelpe til med sårheling og forbedre resultatet av behandlinger generelt. SIS-elektrodene må fuktes med rent vann og kobles til med vanlig medisinsk fikseringstape siden det ikke er gel eller lignende på dem (bare rent sølv). Du kan også bruke Dr. Carol Deans Pico Silver Solution, eller en blanding av pico-mineraler som finnes i butikken vår for iontoforese-lignende effekter (i tilfelle størrelsen betyr noe, siden pico-mineralløsningene bare inneholder ultrasmå ioner og ingen vanlige partikler). Hvis væsken du bruker til å fukte sølvelektrodene har metallioner i pico-størrelse, kan noen av dem til en viss grad "dytte" inn i vevet. Normalt gjøres dette ved hjelp av likestrømmer. SIS-elektrodene bør fuktes i 3-4 timer hvis du bruker spesielle langtidsprogrammer for å oppnå optimale resultater. Hudirritasjonen ved å bruke disse elektrodene riktig er svært uvanlig, faktisk har vi ikke opplevd noen problemer når klienter bruker lavintensitetsinnstillinger (på Healy minimum) på ren hud med våte elektroder. Av du ønsker å fukte elektrodene med pico mineralløsninger bør du fylle væsken på en nesespray/diffuser og spraye brønnen før bruk.

De selvklebende profesjonelle elektrodene fra Axelgaard, siste generasjon UltraStim® X BLUE, bruker avansert hydrogel for de med ekstremt sensitiv hud og er den neste utviklingen av det overlegne UltraStim® X-designet. Det karakteristiske sølvgittermønsteret på UltraStim® X BLÅ-elektroder gir jevn strømspredning, noe som gir en mer komfortabel terapibehandling for brukeren. Den overdimensjonerte kanten er spesialdesignet for å lette riktig fjerning for ytterligere å fremme elektrodenes holdbarhet. Dette er de beste selvklebende elektrodene vi kan tilby også når det gjelder ledningsevne og motstand. Disse elektrodene er et billigere alternativ til de overlegne SIS sølvelektrodene.

Skrevet av Jan Fr. Poleszynski
Uno Vita AS – Copyright 2021

TIDLIGERE NESTE