Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Lær om effektene av pulserende magnetfeltterapi (PEMF)

Uno Vita AS |

Lær om effektene av pulserende magnetfeltterapi (PEMF)

Hva tenker du på når du hører ordene energimedisin?
Energimedisin er en tilnærming til medisinsk behandling som bruker fysikk eller elektromagnetisme, i stedet for kjemikalier, til behandling. Terapiene bidrar til helbredelsen av kroppen gjennom aktivering av kroppens eget naturlige elektriske system og revitaliserer og balanserer ubalansert eller svekket funksjon. En terapi som er blitt svært populær (grunnet sin effektivitet og enkelhet i bruk), er pulserende magnetfeltterapi (eller «Pulsed Electromagnetic Field Therapy» (PEMF)).

Profesjonell PEMF har vist seg effektiv i blant annet reparasjon av celler. Enhetene som brukes til dette formålet, pulserer et magnetfelt i samsvar med jordens naturlige frekvenser, en egenskap som bidrar til å gjenopprette begrenset ionestrøm og stimulerer kroppens regenereringsprosess. Vitenskapelig forskning har vist at PEMF blant annet har en positiv effekt på vev i leddbånd, bein og brusk, blod og muskler, men også på mange flere forhold som er beskrevet lenger ned i denne artikkelen.

For eksempler på forskning fra PubMed, klikk her
For eksempler på forskning fra Google Scholar, klikk her

Helsemessige effekter ved bruk av Cellvital-Homecare PEMF terapisystem:

PEMF har vist seg å forbedre nevrokjemiske forhold inkludert avhengighet, AD/HD, angst, autismespekterforstyrrelser, depresjon, posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og søvnproblemer. Forskning indikerer også positive effekter ved nevropatologier som hjernerystelse, hukommelsestap, mild kognitiv svikt, mild traumatisk hjerneskade, multippel sklerose, Parkinsons sykdom, hjerneslag og skjelving. Andre effekter av denne terapien:

 • Lindrer smerter (effektiv reduksjon av de fleste smertetilstander)
 • Reduserer betennelse og ødem
 • Øker energinivået (via økt ATP produksjon i cellekjernen)
 • Bidrar til en naturlig døgnrytme
 • Forbedrer blodsirkulasjonen (gjennom vasodilatasjon)
 • Bedrer oksygendistribusjonen i kroppen og på cellenivå
 • Regulerer nivåene av vekstfaktorer og nitrogenoksid
 • Forbedrer cellemetabolisme
 • Øker produksjonen av endogene antioksidanter (kroppens egne antioksidanter)
 • Bidrar til tilheling ved skader, operasjoner, sårheling og vevsregenerering
 • Forbedrer avgiftning
 • Stimulerer og balanserer immunforsvaret
 • Fremmer vekstgenfaktorer
 • Bidrar til stamcelleproduksjon
 • Forbedrer autofagi (cellerenovasjon)
 • Forbedrer nevrotransmitternivåer (bl.a. hormoner)
 • Lindrer betennelser
 • Bedrer toleransen for stress (aktiverer parasympatisk aktivitet)
 • Fremmer god søvn
 • Øker treningsytelsen
 • Har antimikrobielle effekter (motvirker bakterieinfeksjoner)
 • Motvirker leddgikt og osteoporose
 • Motvirker aldring på cellenivå (antialdring)

   Biohacking og antialdring med PEMF-terapi
   Biohacking (optimalisering av tilstanden i kroppen) og antialdring ved bruk av PEMF-terapi er ikke lenger noen hemmelighet. Med PEMF-terapi blir biohacking med et mål om økt levealder tilgjengelig for folk flest. PEMF-terapi oppfyller alle de grunnleggende kravene for å oppnå økt levealder eller såkalt antialdringseffekter.

   Epigenetisk og forlenget levetid (antialdring) ved PEMF-terapi
   NASAs forskning på PEMF-terapi viser at denne terapien har vidtrekkende positive effekter på vår genetikk og vårt genuttrykk via endring av cellens miljø (epigenetikk). Dette gjelder også forlenget levetid. PEMF-terapi reverserer den cellulære aldringsprosessen ved å bistå med regulering av 175 gener, samt ved å oppregulere/stimulere rundt 150 vekstaktiverende gener. NASA-studien brukte PEMF-frekvenser innstilt på 10 Hz daglig i behandlinger fra 17 til 21 dager for å dokumentere de epigenetiske effektene.

   Forbedret oksygenmetabolisme med PEMF-terapi for økt levealder
   Gunstig pust og oksygenmetabolisme har vært knyttet til lang levetid siden antikken. I India innebærer den yogiske livsstilen pusteøvelser (pranayama). Pusteøvelser brukes til å bremse pusten, samt til å fremme dyp og langsom pust. Når øvelsene ble kombinert med en fredelig, sunn livsstil i fjellet (nærme bakken og jordens magnetiske felt), forteller historiske beretninger om svært høy levealder (opptil 200 år) for disse yogimestrene. Moderne forskning har vist at en viktig nøkkel til «biohacking» og forlenget levetid av vev, bein, metabolismen og helsen generelt er å sikre forbedret oksygenforsyning på celle- og vevsnivå. Dette er en av effektene man får ved bruk av profesjonell CE-godkjent medisinsk PEMF-terapi.

   Pulserende magnetfeltterapi og antialdring
   Pulserende elektromagnetiske felt ved passende frekvenser og intensitet (amplitude) trenger dypt inn i hele kroppen og forbedrer oksygenutnyttelsen. Dette er en av grunnene til at PEMF fungerer bedre enn de fleste andre terapier på akkurat dette området.

   Hormonregulering med PEMF-behandling
   Et viktig aspekt av velvære og levetid er hormonell balanse. Tradisjonelle metoder for å balansere hormoner er vanligvis avhengig av at man inntar forbindelser som oppregulerer eller nedregulerer et bestemt hormon basert på dets kjemiske sammensetning. Selv om denne teknikken fungerer, er det vanskelig å overvåke de dosene som kreves til daglig, samt at den naturlige hormonbalansen og egenproduksjonen ofte forstyrres. Medisinene kan virke symptomatisk, men er ingen permanent løsning. Dessuten forårsaker de tidvis alvorlige bivirkninger. For kvinner (spesielt) er hormonelle ubalanser svært problematiske og kan resultere i alvorlig sykdom. PEMF-terapi viser gode resultater og bidrar til en naturlig god hormonbalanse.

   Det er relevant å legge merke til hvordan alt henger sammen. Dyp pust bidrar også til hormonell balanse i likhet med regelmessig bruk av PEMF-terapi og fotobiomodulasjon (PBM), som vil bli omtalt i en egen kommende artikkel. Det er naturlig nok en fordel å være fysisk aktiv og trene på dyp og rolig pust uansett behandlingsmetode. En fordel med PEMF er at du ikke trenger å overvåke hormonnivåer og dosering av medisiner. Alt fungerer autonomt (styrer seg selv). Enten det gjelder skjoldkjertelen eller hormonsystemet generelt, så vil lav effekt, lav frekvens og langvarig bruk av PEMF bidra til å balansere kroppens hormoner. Mange rapporterer at hormonelle problemer opphører helt ved bruk av PEMF over tid. Smerte kan også være knyttet til hormonelle ubalanser hos mange. PEMF vist seg å ikke bare bidra til smertelindring, men kan også løse de underliggende forholdene som forårsaker problemet.

   PEMF-terapi er fordelaktig både for oss alle og for dem som er opptatt av antialdring og biohacking. Enten målet ditt er å forsinke aldringsprosessen, bli fysisk yngre eller styrke helsen og kroppens evne til å takle utfordringer, er PEMF-terapi å anbefale.

   Cellvital-Homecare PEMF terapisystem
   Trening på cellenivå

   • PEMF kan ses som trening for sirkulasjonssystemet og cellene.
   • Cellvital bruker elektromagnetisk induksjon for å regulere flyten av ioner i kroppen (blodkar, vev og celler).
   • Systemet bidrar til å gjenopprette et normalt stoffskifte.

   De elektromagnetiske impulsene fra Cellvital-Homecare PEMF er i stand til å produsere de helsefremmende effektene som er typiske for et aktivt liv og trening. Systemet har patenterte og beskyttede funksjoner som gjør det unikt i verdenssammenheng.

   Hvorfor er behandling med Cellvital-Homecare så viktig?
   Du trenger bevegelse. Jo mindre vi beveger oss, desto mindre skaper kroppen vår stimulerende impulser (og energi), og resultatet er en form for stillstand og forfall på cellenivå. Stillstanden medfører redusert energiproduksjon og elektrisk ladning av viktige kroppssystemer, dårligere sirkulasjon, dårligere oksygentransport, dårligere balanse i hormonsystemet og mye mer. Cellene trenger et «startsignal» for å produsere tilstrekkelig energi (elektrisk), som kan oppnås ved bevegelse.

   Fysisk liv er avhengig av bevegelse!
   De elektromagnetiske impulsene produsert av Cellvital-Homecare etterlikner naturlige impulser. Impulsene aktiverer ulike kjemiske forbindelser (nevrotransmittere) som kalsiumioner, som medfører at våre cellekjerner (mitokondrier) omdanner energi lettere og i større omfang. Regelmessig bruk av Cellvital-Homecare PEMF stimulerende terapi kan motvirke mangelen på fysisk aktivitet og dermed kompensere for manglende celleaktivitet som dette medfører.

   VIKTIG Å VITE: Dette er spesielt viktig for personer som ikke har nok tid til å røre seg og trene daglig eller jevnlig, for eksempel forretningsfolk, hjemmeværende, fagfolk, studenter, samt syke mennesker eller personer med nedsatt bevegelsesevne (dvs. funksjonshemmede). Når man er aktiv, vil man nyte godt av systemets evne til å regenerere og bygge opp igjen kroppen etter høy aktivitet og fremme en naturlig god balanse i hele kroppens elektriske system.

   Cellvital-Homecare-terapi: en effektiv og sikker teknologi

   Unike tekniske kvaliteter:
   A) Bruker biologisk tilpassede bølgeformer og frekvenser.
   B) Har ultralav EMF eller elektrostøy, egner seg også godt for elektrosensitive.
   C) Frekvensene og impulsene samsvarer med Fibonacci-koden.
   D) Har egen innstilling for maksimal sensitivitet for barn, elektrosensitive og andre som trenger spesielt skånsom behandling.
   F) Teknologien ble opprinnelig utviklet og testet for bruk i verdensrommet med de kvalitetskravene dette medfører.
   G) De spiralformede koilene (spolene) avgir et helt ensartet felt med lik intensitet over hele området (justeres enkelt med en trykknapp).
   H) Har en spesiell funksjon utviklet og patentert av oppfinneren, professor og doktor Gerhard Fischer, som kjennetegner signalene i alle biologiske levende vesener.

   Vitenskap og forskning – Cellvital har patent på blant annet følgende funksjoner:

   1. Eksponentiell funksjon (økende og variabel intensitet over tid). Formen på den magnetiske impulsen (kurven) er avgjørende for at signalet som induseres (fremmes) av enheten, skal aktivere ønskede prosesser i kroppen. Kurven for den eksponentielle funksjonen til apparatet er et kjennetegn på alt levende i naturen. Alle impulsene som brukes av Cellvital-Homecare-teknologien, opererer i henhold til denne naturlige kurven. Impulskurven gjenskaper de naturlige prosessene i kroppen og garanterer en forbedret ionebalanse og transport av ioner inn og ut av cellene. Dette er grunnleggende viktig i revitaliseringen av våre celler. Et ion er et atom eller en gruppe sammenhengende atomer som er elektrisk ladet. Ladningen kan være positiv eller negativ.

   2. Terapi fri for elektromagnetisk forurensning (elektrosmog eller skadelig EMF/EMR).
   Takket være et nøyaktig utvalg av materialer med høy kvalitet og et system utviklet av høykompetente ingeniører er Cellvital-Homecare-teknologien fri for elektrosmog. TCO-målingen (Swedish Confederation of Professional Employees) er i samsvar med regelverket og anses som svært trygt med en voltmeter-verdi på under 0,5 V/m. Maksimalt tillatt nivå er faktisk 10 V/m. Det er verdt å merke seg at denne verdien overskrides av mange elektromagnetiske enheter med 15–20 ganger. Cellvital-Homecare-systemet har med dette en unik nøytraliserende funksjon som langt på vei fjerner støy fra elnettet. De fleste andre systemer på markedet har elektrosmogmålinger som ligger langt over anbefalte verdier. Dette gjelder blant annet de elektriske feltene fra BEMER B.Pad, som er 130 V/m. Dette er omtrent 43 ganger høyere enn på Cellvital spolepute (koil) med 3 V/m og langt over anbefalt maksimalverdi.

   3. Fibonacci-koden er en nøkkel til perfekt blodsirkulasjon. Fibonacci-koden til Cellvital-Homecare-signalet medfører god overføring av energi og informasjon til systemsirkulasjonen helt ned til hvert organ og hver celle. Kodene ligger gjemt i Fibonacci-rekken og det gylne snitt. Leonardo Fibonacci var en italiensk matematiker som levde på 1200-tallet, og det er han som fikk Fibonacci-rekken oppkalt etter seg. Hvert tall i rekken er summen av de to foregående. En pluss en er to. To pluss en er tre. To pluss tre er fem, og sånn fortsetter det i det uendelige. Naturen følger koden, og det inkluderer blodets spiralbevegelser i åresystemet.

   Hemmeligheten bak Cellvital-systemet
   Det essensielle er usynlig. Det finnes en overveldende mengde informasjon tilgjengelig via mediene og internett omkring ulike terapier som gjør det nesten umulig for noen å få et objektivt inntrykk av ulike terapimetoder, medisinsk teknologi, medisiner eller tilskudd. Gode råd for mer trening, for å gå ned i vekt eller gjennomføre andre og mer radikale tiltak ser ut til å dominere antialdringsindustrien. Med bruk av Botox, hyaluronsyre, fettsuging eller løfting er det mange som gjør alt for å bli kvitt tegn på aldring. Denne formen for terapi er kun basert på det ytre bildet og gjør ingen ting med vår indre helse og helhet, og ikke minst årsakene til aldring. Det finnes likevel effektive metoder for å forsinke aldringsprosessen også før den oppstår eller begynner å dominere livet og helsen vår. Det handler om direkte cellestimulering for å tilbakestille kroppens eget regenererings- og cellereparasjonssystem. Å kunne reversere aldring er ikke lenger en illusjon, men fullt mulig ved hjelp av en helhetlig tilnærming av tilskudd, kost, mosjon, vann, lys og ikke minst bruk av Cellvital. Cellvital optimaliserer ditt biologiske og elektriske (energetiske) potensial, langt utover det som ofte blir antatt å være mulig, via målrettet stimulering av cellene og flyten av væsker og ioner i kroppen.

   Ved Klinikk for integrert medisin har vi apparater som HRV (hjerteratevariabilitet) og EIS-systemer, som kan måle funksjonell alder og cellenes integritet og dermed kunne estimere funksjonell alder og cellenes helsetilstand. Ved en måletime (i praksis 3 timer med behandling og skriftlige anbefalinger av tilskudd) oppgis disse dataene, og man kan så sammenlikne dem etter å ha brukt Cellvital Homecare-systemet i minst 6 uker (eller i 12, 24, 36 uker osv.) og se endringene i praksis.

   Cellen
   Cellen er den minste levende enheten av alle levende vesener. Den er en essensiell biologisk enhet, som så å si alle kjente levende vesener er bygd opp av. Celler er selvstyrende og «intelligente» og har evnen til å reprodusere seg og forsørge seg selv. De har alle grunnleggende funksjoner og metabolske prosesser, de kan absorbere råvarer (ioner, oksygen, proteiner osv.) og lage nye komponenter og energi- og avfallsprodukter, proteiner, metabolsk vann (eller strukturert EZ-vann) og mye mer. Menneskekroppen antas å bestå av flere milliarder forskjellige celletyper som danner ulike vevstyper og organer.

   Dr. Alexis Carrel, en fransk kirurg og biolog, mottok nobelprisen i fysiologi eller medisin i 1912 for sin forskning, noe som gjorde det mulig for ham å holde cellene i et kyllinghjerte i live i 34 år. Et sitat fra ham: «Cellen er udødelig. Det er bare væsken som omgir den, som degenererer. Forny denne væsken, gi cellen det den trenger, og livets energi kan vare evig.»

   Alexis Carrel var tidlig ute med å forstå epigenetikken. Bioteknologirådet skriver om epigenetikk: Vi får genene våre tildelt ved unnfangelsen, men miljøpåvirkninger kan gi varige endringer i hvordan de uttrykkes, og hvordan de påvirker egenskapene våre. Studiet av epigenetikk (fra latin: over eller ved siden av genetikken) undersøker hvordan gener aktiveres eller inaktiveres av miljøpåvirkninger. Vi kan med andre ord endre våre cellers omgivelser og dermed endre deres funksjon og vår helse.

   Alderstesten
   Den biologiske aldersstatusen: Hvor gammel er du egentlig?
   Din holdning til livet kan ha en sterkt begrensende innflytelse på dine erfaringer i livet. Det du virkelig ønsker, eller det som virkelig gjenspeiler seg i din mentalitet, blir ofte styrt av hva de andre vil tenke, eller presset om å «tilpasse seg». Skuffelsen som kommer fom en følge av dette, og samtidig en manglende evne til å kunne uttrykke disse tingene følelsesmessig, skaper ofte en kraftig indre stressituasjon. Denne typen tenkning setter fart i aldringsprosessen og de synlige tegnene på aldring (hud, hår, øyne, negler, mindre energi og ulike sykdommer). En redusert feberreaksjon på infeksjoner, eller det faktum at du ikke har hatt influensa på mange år, betyr ikke alltid at du har god helse, men kan også være en advarsel om en manglende reaksjon og regulering av interne prosesser. Manglende reaksjon på belastninger kan være et forvarsel om dårligere helse. Har du et sterkt behov for harmoni, er dette ikke alltid et fordelaktig karaktertrekk, men snarere en utfordring som kan legge beslag på en stor mengde av energien din. Aksept av at «det går opp og ned her i livet», og at ditt velvære styres av dine egne indre grenser og holdninger, er viktige elementer til å gi innsikt og et sunt perspektiv på liv og helse.

   Viktig. Denne litt «filosofiske evalueringen» diagnostiserer ingen sykdom, men viser tegn på en for tidlig / for rask aldringsprosess, som kan true helsen din (risikofaktorer). Hvis du for eksempel analyserer visse kroniske sykdommer som arteriosklerose eller smerte, er ofte typiske atferdstrekk og reaksjonsmønstre i kroppen synlige mange år før symptomene oppstår. Det betyr at det selvstyrende og vegetative nervesystemet vil kunne få problemer med å regulere aktiviteten i kroppen ved langvarig stress (uansett årsak). Konstant overbelastning av det selvstyrende nervesystemet øker sjansene for blant annet insulinresistens, som kan bidra til å utvikle diabetes type 2. Jo lenger systemet blir utsatt for stress, desto større er sjansen for at kroppens evne til å tilpasse seg reduseres. Resultatet er at den biologiske alderen og sjansen for å bli syk øker, hvilket normalt ikke avdekkes ved en vanlig legeundersøkelse. Det bør motivere deg til å forstå at helse ikke er fravær av sykdommer, men snarere kan oppfattes som en fysisk-åndelig balansetilstand, som må forsynes med nødvendig energi hver dag. Sunne spisevaner, fysisk trening og en positiv og fleksibel holdning til livet spiller en avgjørende rolle. Det er mange som ikke er i stand til å etterleve disse vanene på grunn av sin sosiale situasjon, alder og høy arbeidsbelastning. Derfor er det viktig å benytte anledningen til å holde seg frisk på flere måter, hvorav PEMF er en svært effektiv metode.

   Magnetfelt- og PEMF-teknologien
   Magnetfeltet: betydningen for mennesker og mangelsyndromet
   En langtidsstudie ved et japansk sykehus viste at en rekke «moderne sykdommer» kan være knyttet til en svekkelse av jordens magnetfelt. Ikke bare er trening alene viktig for å holde seg frisk, men også pulseringen/vibrasjonene som oppstår når man beveger seg over jordens faktiske magnetiske statiske felt. De elektromagnetiske frekvensene (vibrasjonene) som oppstår som en følge av dette, tilfører informasjon om omgivelsene som kroppene våre mottar via finjusterte «antenner». Mottaksapparatet er utviklet som en del av vår utvikling gjennom hundretusener av år. Jo mindre vi beveger oss, desto mindre får kroppen vår elektromagnetiske pulser, og desto mer «apatisk» blir cellesystemet vårt. Celler trenger en konstant stimulans via (bevegelses)impulser. Hvis disse ikke mottas, begynner cellenes funksjon og helse å forverres gradvis.

   Er det ikke legitimt å forkorte kjedelig og tidkrevende trening med noen få minutter Cellvital-stimulering for trivsel og sunnere celler? Jordens magnetfelt beskytter jorden mot skadelig stråling fra kosmos. Dens hoved frekvens er på 7,8 Hz (Schumann-resonans) og tilsvarer hjernebølger på alfabølgenivået, som er viktig for regulering av vårt kommandosenter i hjernen (hypothalamus). Observasjoner fra romfart viser hvor viktig påvirkningen fra jordens magnetfelt er på alt organisk liv på jorden og på menneskekroppen. For å holde seg frisk trenger naturen (om mulig) uforstyrrede svingninger (vibrasjoner eller frekvenser) fra jordens magnetfelt, rent vann og luft og en balansert tilførsel av næringsstoffer. Jordens magnetfelt er statisk av natur, derfor forutsetter det at man beveger seg for å få effekten av pulsering i kroppen. Dette faktum danner grunnlaget for den innovative Cellvital-teknologien. Jordens magnetfelt er en drivkraft for mange viktige biologiske prosesser i kroppen, og uten dem er et sunt (lykkelig) liv ikke mulig. For flere tiår siden kunne forskere dokumentere at celler bare reagerer på elektromagnetiske signaler innenfor en definert frekvens og intensitetsområde. Dette området kalles biologiske vinduer. Mot slutten av forrige århundre ble pulserende magnetfeltteknologi utviklet for romfart. Det ble oppdaget at astronauter som kom tilbake til jorden etter lengre opphold i rommet, ofte fikk helseproblemer i form av manglende evne til regenerering (det å komme seg etter belastninger), endringer i blod, muskler og beinmasse. Etter at PEMF ble tatt i bruk i romfartøyet, oppstod ikke disse problemene lenger. Hvor viktig magnetisme er for essensielle prosesser i kroppen, fikk man god dokumentasjon på gjennom nobelprisen i kjemi som ble delt ut i 2003. To forskere, Peter Agre og Roderick MacKinnon, viste at vann transporteres i menneskekroppen via spesielle vannkanaler, såkalte «aquaporins». En elektromagnetisk mekanisme er ansvarlig for å transportere vannmolekylene. Er mekanismen mangelfull, skadet eller forstyrret, påvirkes et utall biokjemiske og biofysiske prosesser. Små endringer i jordens magnetfelt kan påvirke dette og føre til feil i vanntransporten til cellene. Pulserende magnetfelt og mikrostrømmene som oppstår, er å regne for motorer som driver vann og de øvrige væskene (blod, lymfe osv.) gjennom kroppen. Når det er flyt og bevegelse, er det også gode vilkår for liv.

   Cellestimulering
   Energileverandøren for kroppen vår. Selv om hvert organ har forskjellige spesialiteter, er det ganske klart at årsaken til sykdommer er et cellulært funksjonsproblem og underskudd på energi. Tretthet og svakhet er alltid et uttrykk for en redusert elektrisk cellespenning. Hos eldre mennesker er vanligvis cellespenningen lav eller lavere enn hos yngre, noe som kan måles blant annet ved en indikator som heter fasevinkel. Hvis spenningen ikke lenger er målbar, er kroppen død. En svært lav cellulær membranspenning er også et kjennetegn ved kreftsykdom, smerter, betennelser, infeksjoner og nedsatt funksjon generelt. Terrenget (omgivelsene) til cellene i kroppen styres i stor grad av disse fakta.
   «Glem alderen din, og spør deg selv: Hvor gammel er energien min?»
   Suzanne Somers – antialdringsekspert og bestselgende forfatter

   Hvis den elektriske spenningen faller under et visst nivå, blir sunne celler til syke celler. Lav spenning påvirker terrenget som for eksempel syre–base-balansen (pH) i væskene i kroppen, som igjen påvirker DNA-uttrykket (epigenetikken). Pulserende elektromagnetisk stimulering når lett hele organismen vår, og dermed kan elektromagnetiske signaler og viktig informasjon transporteres eller overføres inn i våre mange milliarder kroppsceller.

   Resultat: Bedre søvn, større konsentrasjon og utholdenhet, som bidrar merkbart til å redusere tegn på aldring.

   Biologiske vinduer
   Begrepet «biologiske vinduer» kommer fra den kaliforniske nevrologen William Ross Adey. Han var i stand til å demonstrere fra forskning på kalsiumioners bevegelser i hjerneceller hos kaniner at denne effekten bare kan utløses med en viss magnetisk feltintensitet (styrke). Med «biologiske vinduer» beskriver man et intensitets- og frekvensområde som det cellulære vevet er spesielt mottakelig for. Visse cellereseptorer reagerer kun på definerte frekvenser. Når man styrker denne «resonanseffekten» av kroppens naturlige signaler, styrker man også uunnværlige metabolske prosesser, sirkulasjon, cellefornyelse, skaper energi og styrker immunforsvaret. Når man snakker om biologiske vinduer, hører man ofte uttrykket mindre er mer (engelsk: less is more) av samme grunn, altså at et svakere signal kan ha sterkere effekt enn et sterkere signal. Kroppen er mest mottakelig når man bruker forsiktige stimuli fremover å «hamre løs»; da går gjerne kroppen i forsvarsmodus. Dette er det mange produsenter og teknologier som ikke tar hensyn til, i motsetning til Cellvital-systemet, som gir svært skånsom stimulering av kroppen din.

   E-funksjon: Bevegelse ved å trykke på knappen. Typen magnetisk impuls er avgjørende for effektiviteten av det signalet som induseres av enheten. E-funksjonskurven er et «uttrykk for alle levende ting». Alle impulser fra Cellvital Homecare-teknologien benytter denne patenterte e-funksjonskurven. Impulskurven understøtter våre naturlige prosesser i kroppen og garanterer en forbedret justering av ionebalansen, som spiller en avgjørende rolle for å kunne å vitalisere en celle. Cellemembranpotensialet så vel som den aerobe (oksygenbaserte) energiomsetningen kan økes på cellenivå takket være de spesielle egenskapene til Cellvital Homecare-systemet. Denne prosedyren ble utviklet og beskyttet internasjonalt av professor og doktor Gerhard Fischer. <jf. tidligere kommentar. Skal det være AG?

   Fibonacci-koden og det kardiovaskulære systemet: Naturens ingeniørprosess
   Den teknologiske innovasjonen (Fibonacci-koden) i Cellvital Homecare gjør at blodtilførselen (blodkarstrukturen) kan gis til hvert organ og celle på best mulig tid og via den korteste veien.

   Resultat:

   • Optimalisert oksygenopptak i vevet.
   • Regulering/justering av det vegetative nervesystemet fører til forbedret sirkulasjon, bedre søvn, effektiv og rask avgiftning med mer.

   Elektrosmog. Elektrosmog eller e-smog er et uttrykk for elektriske, magnetiske og elektromagnetiske felt som antas å ha (uønskede) biologiske effekter. Toleranseevnen for denne typen forurensning av elektromagnetiske felt i miljøet når det gjelder menneskers helse, er beskrevet i uttrykket EMCE (elektromagnetisk kompatibilitet med miljøet). Levende vesener som kan kjenne denne typen stråling, klassifiseres som elektrofølsomme eller eloverfølsomme. De tillatte grenseverdiene er regulert av retningslinjer, normer og lover. Cellvital Homecare er basert på deres egen omfattende vitenskapelige forskning. Dette er grunnen til at TCO-målinger i henhold til normen (30 cm over CV-HC-produktet) er mindre enn 0,5 V/m. TCO-standarden omtaler frekvensbåndet 5 Hz til 2 kHz. Dette frekvensområdet omfatter i prinsippet alle pulserende magnetfeltterapisystemer (PEMF) på markedet og har en anbefalt maksimalverdi på 10 V/m.

   PEMF øker mengden ATP (adenosintrifosfat) i kroppen vår. I biologien anses ATP å være livets energi. ATP er «energivalutaen» til hver celle i kroppen vår. Det er molekylet med mest energi og som mest effektivt lagrer energi. ATP produseres i mitokondriene i cellene våre. Mitokondriene er cellenes «energikraftverk». Hver dag produseres riktig mengde ATP i forhold til kroppsvekten vår og aktivitetsnivået vårt.

   Eksempel: En mann som veier 80 kg, trenger 80 kg ATP per dag. Hele energiforsyningen vår avhenger av at kroppen vår kan produsere nok ATP. Vi trenger stadig energi til mange metabolske prosesser, for cellereparasjon og produksjon av nye celler etc. En betydelig del av energien vi trenger hver dag, er nødvendig bare for å opprettholde kroppstemperaturen vår. Mitokondrier er celleorganeller som fungerer som «energikraftverk» for cellene, og er dermed ansvarlige for å produsere energien til kroppen vår. De jobber for cellene med å produsere, lagre og distribuere energi. I hver menneskecelle er det opptil 2000 mitokondrier som produserer ATP. Celler med høy metabolisme, som muskler og organer, trenger flere mitokondrier. Uten mitokondrier blir cellen inoperativ og dør. ATP-produksjon er avhengig av nok tilgjengelige elektroner og protoner når energiomdanningen skjer, hvilket PEMF bidrar til.

   Kalsiumioner. Kalsiumioner er det viktigste «budbringerstoffet» (nevrotransmitteren) i alle kroppsceller. Utenfor cellen er konsentrasjonen av kalsiumioner 1000 ganger høyere enn inni cellene. Hvis en celle stimuleres av en elektrisk nerveimpuls, et hormon eller ved et pulserende magnetfelt, utvides åpningene i cellens membran (ionekanaler). Når dette skjer, strømmer kalsiumioner inn i områdene (med lavt kalsiumnivå) og utløser en rekke forskjellige (celleavhengige) reaksjoner. Nerveimpulser sendes til arbeidsmuskulatur-hormonene, som frigjør energi. Dette øker enzymaktiviteten (medfører blant annet forbedret fordøyelse), og det oppstår antiinflammatoriske så vel som antiallergiske effekter (øker effektiviteten av immunsystemet).

   Cellemembranpotensial. Beskrivelse av den eksisterende elektriske mulige forskjellen mellom innsiden av en celle og den ekstracellulære væsken som er atskilt med membraner (potensial). Dannelsen av et membranpotensial er karakteristisk for alle celler. Det har en viktig funksjon for mange biologiske prosesser. Membranpotensialet er spesielt viktig for nerveceller, muskelceller (muskler og muskelsystemet) og sensoriske celler. Enkelt sagt kan vi sammenlikne cellene med batterier, og cellemembranpotensialet tilsvarer spenningen til batteriet. Gjennomsnittlig har cellebatteriene en spenning i området 70 mV (millivolt).

   Energiproduksjon. Med pulserende elektromagnetisk feltbehandling stimuleres energiproduksjonssystemet (mitokondriene), noe som vanligvis bare skjer i situasjoner der utholdenhet er nødvendig, eller i perioder med tung fysisk aktivitet. Deretter produseres store mengder ATP. Pulserende elektromagnetisk behandling skaper denne økningen i løpet av få minutter (8–10 minutter med Cellvital), noe som reduserer belastningen på cellen. Mitokondriene skaper en mye større mengde energi uten «økt innsats».

   Resultat: Cellvital magnetiske stimuleringsimpulser utløser opprettelsen av aerob ATP i en lengre periode og skaper dermed verdifull energi for kroppen, som varer i mange timer etter bare en behandling på 8 minutter.

   Vi anbefaler Cellvital Homecare PEMF til alle uansett helsetilstand.

   TIDLIGERE NESTE