Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

SARS-CoV-2 (COVID-19) og strålings protokoll

Uno Vita AS |

SARS-CoV-2 (COVID-19) og strålings protokoll

Introduksjon. Det er en utfordring for befolkningen å håndtere effekten av COVID-19 infeksjon og bivirkninger av vaksinene, samt en økende bekymring for negative effekter av elektromagnetisk og radioaktiv stråling. Disse tre elementene har flere fellestrekk både når det gjelder virkninger/bivirkninger og hvorledes man kan håndtere utfordringene. Derfor har vi skrevet dette dokumentet om ønskelig kan brukes som et verktøy til å styrke kroppens evene til gjenopprette naturlig god funksjon.

SARS-CoV-2 (COVID-19) og protokollen beskrevet nedenfor, vil kunne bidra til en reduksjon i negative effekter og bivirkninger. Effektiv sikker avgiftning er en essensiell nøkkel og dermed reduksjon av oksidativt stress, så vel som evnen til å binde og transportere tungmetaller og avfall ut av kroppen, bidra til god oksygenering av vevet, bidra til god blodsirkulasjon (motvirke klumping av blodet) med mer.

Begrensett produktinformasjon. Vi gjør oppmerksom på at produkter har begrensett beskrivelse av bruksområdet og funksjonalitet grunnet EU og norsk regleverk som håndheves av Mattilsynet. For at man skal kunne oppgi medisinske effekter for ett kosttilskudd i Norge, må virkestoffet eller produktet ha såkalt godkjente helsepåstander. Pr. i dag er det ett fåtall naturlige virkestoffer som har dette. Inntil det er godkjent helsepåstander for produktet av Mattilsynet i Norge, vil produkt informasjonen være begrensett.

Protokoll for bruk av kosttilsskudd
Protokollen er tenkt brukt i to situasjoner: Akutt, når man er syk, smittet, har symptomer, er utsatt for virus, giftstoffer eller høye strålingsnivå. Vedlikehold når situasjonen ikke er akutt eller man opplever negative effekter på kroppen, og man tenker forebyggende for å bidra til god helse og velvære i ett langsiktig perspektiv. Alle de foreslåtte tilskuddene har godt vitenskapelig fundament og studier er tilgjengelige fra PubMed, Google Scholar og andre søkemotorer og medisinske databaser for de som ønsker mer detaljert innsikt.

Nano Soma (Metadichol) munn spray

NANO SOMA spray med Metadichol® er laget av naturlige, matbaserte ingredienser. Den har en partikkelstørrelse på mindre enn 60 nm. Akutt bruk: fem sprayer i munnen fire ganger pr. dag. For virusinfeksjon kan du fylle den på nesespray og ta en spray i per side fire ganger pr. dag. For hudproblemer spray direkte på 2-3 ganger pr. dag.
Vedlikehold: Fem sprayer i munnen en gang pr. dag
Nano Soma Lenke til studier

Liposomal vitamin C
Liposomal Vitamin C er natrium ascorbate innpakket i mikroskopiske dobbeltlagsbobler laget av essensielle fosfolipider som transporterer vitaminet inn i blodet og cellene. Opptaket er vesentlig bedre enn pulver eller tabletter.
Effektive, dokumenterte velprøvde merker er Altrient / LivOn Labs og QuickSilver Scientific. Akutt bruk: 6-12 gram pr. dag, spredt ut i løpet av dagen. Ikke sammen med mat (hold i munnen i 20-30 sekunder før du svelger).
Vedlikehold
: 2-3 gram pr. dag
Liposomal vitamin C
Lenke til studier

J. Crow's® Original Lugol's Iodine
Lugols jod, også kjent som sterk jodoppløsning, er en løsning av kaliumjodid med jod i vann. Akutt bruk (brukes med forsiktighet): 10-40 dråper pr. dag i vann (en dråpe er ca. 2,5 mg jod, så førtiåtte dråper (ca. 120 mg). Doseringen er kun egnet for en akutt dose ved eksponering for radioaktivt jod. Begynn med ti dråper. Hvis du opplever høy puls, høyt blodtrykk eller andre uønskede bivirkninger, øker du ikke doseringen.
Vedlikehold: 3-4 dråper pr. dag i et glass vann om morgenen
Jod Lenke til studier

Life Extension Liquid Vitamin D3 - 50 mcg (2000 IU)
kolekalsiferol, også kjent som vitamin D₃ er en type vitamin D som er laget av huden når den blir utsatt for sollys; det finnes også i noen matvarer og kan tas som kosttilskudd. Akutt bruk: 10 dråper pr. dag (20000 IE eller 500 mcg, direkte i munnen) med eller uten mat de første 3 dagene.
Vedlikehold: 2-3 dråper pr. dag
Vitamin D3
Lenke til studier

Life Extension N-Acetyl-L-Cysteine (NAC)
N-acetyl cystein (NAC) er en supplerende form for cystein. Å konsumere tilstrekkelig cystein og NAC er viktig av en rekke helsemessige årsaker, inkludert for å fylle opp den kraftigste antioksidanten.
Akutt bruk: fire kapsler pr. dag med vann.
Vedlikehold: en tablett pr. dag
NAC
Lenke til studier

Life Extension Potassium med Extend-Release Magnesium
Kalium spiller en rolle i nerveimpulser, metabolisme og blodtrykk. Magnesium spiller mange viktige roller i kroppen, for eksempel å støtte muskel- og nervefunksjon og energiproduksjon.
Akutt bruk
: fire kapsler pr. dag med vann.
Vedlikehold: to tabletter pr. dag med vann
Magnesium
Lenke til studier
Potassium
Lenke til studier

Life Extension Zinc Caps 50 mg
Sink er nødvendig for immunfunksjon, sårheling, blodpropp, skjoldbruskfunksjon og mye mer. Sink brukes normalt ikke akutt men forebyggende ved vedlikehold. Vedlikehold: en tablett pr. dag med vann før hovedmåltidet. Et godt alternativ er Dr. Carol Deans Pico Zinc dette gjelder for alle grunnleggende mineraler Pico mineraler er veldig godt absorbert, men relativt kostbart.
Sink Lenke til studier

Life Extension Super Selenium Complex
Selenium er et næringsstoff som spiller en nøkkelrolle i å opprettholde skjoldbruskhormonmetabolismen og DNA-syntesen og beskytte kroppen mot oksidativ skade og infeksjon. Anbefalt dalig inntak som vedlikehold.
Vedlikehold: 1 tablett pr. dag med mat
Selenium Lenke til studier

Life Extension Super R-Lipoic Acid
Lipoic acid (LA) spiller en viktig rolle i glukosemetabolisme og energiproduksjon. LA er både fett og vannløselig. Studier tyder på at LA kan støtte kroppens antioksidantforsvar mm.
Akutt bruk: tre kapsler pr. dag med vann. Hvis du opplever avgiftningssymptomer eller føler deg uvel, må du slutte å bruke tilskuddet i 2 dager og starte med en lav dose på en kapsel pr. dag.
Vedlikehold: 1 tablett pr. dag
R-ALA Lenke til stuider

Zeobent MED® detox ultrafint pulver (210g, medisinsk enhet)
Zeolitt kan absorbere giftige elementer og fjerne dem fra kroppen din, og frigjøre immunforsvaret til å fokusere energien på andre viktige problemer. Kan brukes til å rense vann og tas med mat for å absorbere og transportere tungmetaller, giftstoffer og kjernemolekyler ut av fordøyelsessystemet.

•Tungmetaller (kvikksølv, bly, kadmium) og radioaktive metaller.
•Aluminium
•Ammonium
•Histamin

Enkel vannrengjøring. Kok kranen en liter friskt og kaldt vann fra springen i fem minutter. La det avkjøles til romtemperatur. Tilsett +- 5 gram ZeoBent MED og rør. Når væsken blir ganske klar og ZeoBent-pulveret er på bunnen (gi det 30 minutter eller så), kan du bruke et enkelt kaffefilter og hell vannet sakte over i et vannkrus (la restene ligge på bunnen). Hvis du foretrekker det, kan du nå avkjøle rent vann og drikke etter behov. Dette er en enkel og effektiv måte å fjerne giftige metaller og andre forbindelser av vannet.

Akutt bruk: en måleskje med 250 ml (stort glass rent vann) med alle måltider i løpet av en dag. Vedlikehold: en måleskje med 250 ml vann, med mat en gang pr. dag
Zeolite
Lenke til studier
Bentonite
Lenke til studier

Kommentar. Den akutte tilskuddsperioden bør normalt ikke vare mer enn tre fire uker (for alle kosttilskudd). Det er også tilrådelig (med mindre man er syk eller akutt utsatt for sykdomsfremkallende substanser) å starte med vedlikeholdsdosering og bygge med 2-3 nye kosttilskudd pr. dag.

Hvis det er ubehagelige opplevelser eller tung avgiftningsreaksjon fortsetter med lavere dosering i to til tre dager før du går videre til akutt dosering. The kosttilskudd protokollen ville være bra for de fleste voksne å bruke med jevne mellomrom for å unngå helseproblemer og redusere risikoen for kronisk sykdom. Bruker man R-Lipoic Acid, er det fornuftig å bruke ZeoBent til å fange giftstoffer og transportere dem ut av fordøyelsessystemet. Etter en periode med avgiftning har du en pause fra R-Lipoic Acid og ZeoBent i tre måneder. De fleste vil ha nytte av å ha en periodisk avgiftningsprotokoll with pauser.

Anbefalte tillegg til protokollen

1. Hold deg jordet og bruk jordingsmatter, laken osv. daglig. Bevist å redusere blodkluter, redusere betennelse, redusere smerte og mye mer. Mikrostrømsfrekvensbehandling er relatert til jording og anbefales.

Enheter som Healy, TimeWaver Frequency og TimeWaver Home støtter alle Deep Cycle-programmene. Mange rapporterer gode fordeler ved å bruke dem regelmessig, og programmer som Breath of Life kan forbedre fordelingen av oksygen i kroppen din positivt.


2. Drikk renset vann med hydrogen (ved hjelp av en hydrogengenerator). Bevist å redusere oksidativt stress og betennelse, redusere effekten av stråling, forbedre tarmfloraen og mye mer. Innånding av medisinsk hydrogengass har vist seg effektiv i et vide utvalg av sykdommer og anbefales.

3. Få sollys og/eller bruk infrarød og nær infrarød teknologi. Bevist å ha et utall helseeffekter inkluderte økt energi, bedre sirkulasjon, forbedret avgiftning, reduksjon av smerte og mye mer. Infrarød badstue (økt kroppstemperatur) vil bidra til å frigjøre giftstoffer og forbedre immunsystemresponsen.

4. Bruk professional pulserende elektromagnetisk feltterapi (PEMF).
Bevist å øke sirkulasjonen, oksygenfordelingen, utvinningstiden og mye mer.

5. Ha fysisk trening regelmessig. Pass på at du ikke sitter hele dagen uten å bruke muskler, hjerte og lunger. Hvis du er syk, må du tilpasse deg det laveste nivået, men likevel sørge for at du beveger deg regelmessig (minst en pr. time anbefales for å unngå negative effekter fra å sitte eller ligge stille på dagtid).

Ansvarsfraskrivelse.
Informasjonen og uttalelsene i dette dokumentet er ikke evaluert av Mattilsynet, Food and Drug Administration eller lignende organisasjoner internasjonalt og nasjonalt. Protokollen og produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom. All bruk av kosttilskudd skjer på egen risiko og bør skje i samråd med helsepersonell. Rådfør deg med lege eller helsepersonell hvis du er i tvil. Akutt dosering er anslag for voksne over 16 år. Konsulter din lege eller behandler i forhold til bruk av tilskudd for barn, gravide og alvorlig syke.

Forfatter Jan Poleszynski – Uno Vita AS – Klinikk for integrert medisin – 2022

TIDLIGERE NESTE