Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

En funksjonell integrert medisinsk forståelse av helse

Uno Vita AS |

En funksjonell integrert medisinsk forståelse av helse

Hva er sykdom?
Ordet "sykdom" stammer fra norrønt "sjukr" (bekymret/sørgende) og "dómr" (vesen/væremåte). Dermed kan vi tolke det som "en bekymret væremåte", et vanlig symptom på sykdom..

Hvordan forstår vi helseutfordringer ved Klinikk for integrert medisin?
Alle har perioder med plager eller helseutfordringer. Vedvarende symptomer gir ofte en skolemedisinsk diagnose. En diagnose klassifiserer mennesker basert på observerbare symptomer. Vi ser diagnosen som en beskrivelse av en eller flere vedvarende ubalanser i kroppen, som vises som symptomer (svimmelhet, kvalme, smerter, dårlig søvn, osv.). Når man finner nok symptomer som passer sammen, kan man klassifisere ubalansene med en diagnose.Kroppen vår har unike og fantastiske egenskaper
Kroppen og sinnet har en utrolig evne til å opprettholde og gjenopprette indre balanse. Homeostase, et grunnleggende biologisk konsept, refererer til levende organismers evne til å opprettholde et stabilt indre miljø, uavhengig av ytre påvirkninger. En annen egenskap er evnen til å reparere og bygge nye celler (tusenvis i sekundet). I utgangspunktet er vi i balanse, med mindre kropp og sinn utsettes for så store belastninger at den naturlige balansen forstyrres midlertidig eller langvarig.

Gjenopprett balansen og kroppens homeostase og bli frisk
Ved å avdekke årsakene til ubalanse i kropp, sinn og emosjoner, kan man ofte (ikke alltid) sette inn mottiltak og gjenopprette en naturlig god balanse og indre homeostase gjennom systematisk innsats og riktig behandling. Når dette skjer, reparerer kroppen skader og bygger nye celler. Symptomene forsvinner, man føler seg frisk og diagnosen er ikke lenger relevant.

Det er ikke alltid enkelt å finne årsakene til symptomene eller riktig metode for å gjenopprette balansen. Et godt samarbeid mellom klient og behandler er en forutsetning, og klienten må være villig til å ha evnen til å gjøre livsstilsendringer. Det er det man gjør hjemme over tid som er viktigst. Alle kroppens celler kan fornyes eller repareres under gode forhold, men noen typer celler tar lengre tid enn andre. Leveren kan fornyes på 6 uker, slimhinnene i tarmen på noen få dager, mens nerve- og hjerneceller tar år å lege.

Ved Klinikk for integrert medisin behandler vi ingen diagnoser
Vi tilbyr heller ikke legetjenester, medisinsk behandling eller behandling av alvorlige sykdommer. Likevel opplever en høy andel av våre klienter bedring og mange blir kvitt sine helseutfordringer over tid. Systematikk og helhetlig innsats (integrert medisinsk tenkning) over tid gir resultater for de fleste. Et av grunnprinsippene våre er at alle ubalanser i kroppen påvirker kroppens elektromagnetiske system og cellenes "ladning". Derfor bruker vi elektromagnetiske behandlingsmetoder som lysterapi, mikrostrømmer, infrarød varme, pulserende magnetfeltterapi, vibrasjonsterapi, hydrogenterapi og oksygeneterapi. Når vi kombinerer god behandling med riktig kosthold, godt vann, mosjon, fornuftig bruk av kosttilskudd og naturlige plantestoffer, opplever de fleste bedring over tid.Naturen er fantastisk, og du har evnen til å gjenfinne naturlig balanse, selv om det ikke alltid virker slik

Forbehold. Klinikken hevder ikke, at vi kan kurere sykdom.

TIDLIGERE NESTE