Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Spinor- og Verdana Geo-teknologier (EMF beskyttelse)

Jan Fredrik Poleszynski |

Introduksjon

I en verden hvor teknologisk utvikling fører til stadig økende eksponering for elektromagnetisk stråling (EMF) fra elektroniske enheter og infrastruktur som mobiltelefoner, basestasjoner, Wi-Fi-nettverk, vindgeneratorer, og strømnett, har det blitt en voksende bekymring rundt de mulige helseeffektene av denne strålingen. Elektromagnetiske felt kan samhandle med menneskets biofelt og forstyrre cellulære funksjoner, noe som fører til negative effekter som kronisk tretthet, søvnproblemer, nedsatt immunforsvar og i noen tilfeller mer alvorlige helseplager som kreft. I tillegg til de teknologiske EMF-kildene, eksisterer det også naturlige kilder til skadelige energifelter i form av geopatiske stress soner og geodynamiske soner. Dette er naturlige underjordiske forstyrrelser i jordens elektromagnetiske felt som kan forsterkes av teknologisk installasjon og øke risikoen for helseplager.

Sammendrag

Spinor- og Verdana Geo-teknologier beskytter mot elektromagnetisk stråling (EMF) og torsjonsfelt, som er knyttet til helseeffekter som tretthet, søvnforstyrrelser og immunproblemer. Teknologiene bruker prinsipper fra kvantefysikk og torsjonsfeltteori for å restrukturere skadelige felter og forbedre miljøer. Spinor fokuserer på personlig beskyttelse mot stråling fra enheter som mobiltelefoner, mens Verdana Geo nøytraliserer torsjonsfelt i større områder, som hjem og arbeidsplasser. Kombinasjonen av disse teknologiene gir beskyttelse mot både teknologiske og naturlige EMF-kilder.

Teknologiene Spinor og Verdana Geo har blitt utviklet for å gi beskyttelse mot disse effektene ved å benytte prinsipper fra torsjonsfeltteori, kvantefysikk og biofysikk. Ved å transformere skadelige torsjonsfelt og elektromagnetisk stråling til mer stabile og ufarlige former, tilbyr disse teknologiene løsninger for både individuell beskyttelse og harmonisering av hele miljøer.

Elektromagnetiske felt og torsjonsfelt

Elektromagnetiske felt (EMF)

Elektromagnetiske felt skapes av alle elektriske apparater og trådløse kommunikasjonsenheter, som mobiltelefoner, datamaskiner og Wi-Fi-rutere. De usynlige energifeltene som dannes rundt slike enheter, er en konstant del av moderne liv, men de mulige helserisikoene knyttet til langvarig eksponering for EMF er stadig gjenstand for forskning. Bekymringer inkluderer hodepine, søvnforstyrrelser, tretthet, og til og med mer alvorlige forhold som svulster eller DNA-skader. Verdens helseorganisasjon (WHO) opprettet allerede i 1996 et prosjekt for å undersøke effektene av EMF, og studier har siden dokumentert negative biologiske effekter ved eksponering.

Torsjonsfelt

Torsjonsfelt er energifelter som oppstår som et resultat av rotasjonsbevegelse, og de har unike egenskaper som skiller dem fra elektromagnetiske felt. Forskning utført i Øst-Europa, spesielt i Ukraina og Russland, har foreslått at torsjonsfelt kan påvirke biologiske systemer ved å forstyrre DNA og cellulær kommunikasjon. Torsjonsfelt kan eksistere i både naturlige geopatiske soner og som en følge av teknologisk installasjon, og de kan forplante seg over store avstander via underjordiske vannstrømmer og andre geodynamiske trekk i jordens struktur. Dette kan ha skadelige effekter på mennesker og dyr som oppholder seg i slike områder.


Geopatiske stress soner og teknologisk forsterking av torsjonsfelt

Geopatiske stress soner refererer til naturlige forstyrrelser i jordens elektromagnetiske felt, ofte forårsaket av underjordiske vannstrømmer, mineralforekomster, eller geologiske forkastninger. Når disse sonene kombineres med moderne teknologiske strukturer, som basestasjoner for mobiltelefoner eller vindkraftverk, kan det oppstå kraftige torsjonsfelt som forverrer de naturlige forstyrrelsene og øker helseplagene for både mennesker og dyr som oppholder seg i disse områdene.

Eksempler på helseeffekter i geopatiske soner

En ung kvinne som flyttet inn i en leilighet bygget over en geodynamisk sone, opplevde søvnløshet, kronisk tretthet og hårtap. Legen hennes mente det skyldtes stress, men senere ble det oppdaget at leiligheten lå på et sted med sterke venstresnurrende torsjonsfelt (venstrevridd TF).

En kvinne i Frankrike opplevde tre spontanaborter etter å ha flyttet til et hus som lå i en geopatiske stress sone. Dette området var påvirket av kryssende geodynamiske soner som forårsaket et sterkt torsjonsfelt.

På en gård i Bretagne, Frankrike, begynte kyr å bli syke, og melkekvaliteten ble betydelig redusert. Det viste seg at gården lå ved kryssende geodynamiske soner, og torsjonsfeltet ble ytterligere forsterket av mobiltelefonantenner som var installert i nærheten.

Spinor-teknologi: Restrukturering av torsjonsfelt

Spinor-teknologi er utviklet i Ukraina og benytter torsjonsfeltteori for å beskytte mennesker og dyr mot de skadelige effektene av EMF. Ved å bruke spesifikke geometriske design og materialer, restrukturerer Spinor-enheter skadelige torsjonsfelt som skapes av elektroniske enheter og basestasjoner til stabile, ufarlige mønstre. Dette beskytter biologiske systemer mot de negative effektene fra venstre roterende torsjonsfelt som oppstår ved elektromagnetisk stråling.

Virkningsmekanismer for Spinor-teknologi

Informasjonsrestrukturering: Spinor-enheter endrer de skadelige informasjonsmønstrene som bæres i torsjonsfelt, og skaper mer stabile felt som ikke forstyrrer kroppens biofelt.

Harmonisering av biofeltet: Teknologien hjelper kroppen med å gjenopprette naturlig cellulær kommunikasjon og metabolske prosesser ved å redusere stress forårsaket av forvrengt elektromagnetisk stråling.

Beskyttelse av immunsystemet: Studier viser at bruk av Spinor-teknologi bidrar til å forbedre immunresponsen, inkludert en økning i lymfocytter og normalisering av immunoglobuliner (Ig A, Ig M, Ig G).

Spinor-enheter kan brukes på personlige enheter som mobiltelefoner og bærbare datamaskiner, samt i miljøer med høye nivåer av elektromagnetisk stråling. Teknologien har vist seg å forbedre brukerens helse, inkludert redusert tretthet, forbedret søvnkvalitet og redusert risiko for sykdommer.

Spesifikke effekter fra mobiltelefoner og basestasjoner

Basestasjoner og mobiltelefoner avgir ikke bare elektromagnetiske felt, men også torsjonskomponenter som kan forårsake alvorlige helseproblemer. Studier viser at mobiltelefonbruk kan redusere antall aktive sædceller med opptil 30 % etter halvannet års bruk, og det er registrert DNA-skader fra UMTS (3G) som er 40 ganger lavere enn tillatte eksponeringsnivåer. Spinor-teknologien beskytter brukerne ved å nøytralisere disse skadelige effektene, og reduserer risikoen for langvarig skade fra stråling.

Verdana Geo-teknologi: Miljøbeskyttelse og harmonisering

Verdana Geo-teknologi er utviklet for å beskytte hele miljøer, som hjem og arbeidsplasser, mot skadelig EMF og torsjonsfelt. Denne teknologien nøytraliserer de skadelige effektene av geopatiske stress soner og teknologisk induserte torsjonsfelt ved å installere enheter på strategiske steder, som ved mobiltelefonbasestasjoner eller vindkraftverk.

Virkningsmekanismer for Verdana Geo-teknologi

Nøytralisering av geopatiske stress soner: Ved å plassere Verdana Geo-enheter i kryssende geodynamiske soner eller ved basestasjoner, nøytraliseres de skadelige venstresnurrende torsjonsfeltene.

Forbedring av dyrehelsen: I gårder der dyr som kyr og griser ble påvirket av torsjonsfelt fra teknologiske installasjoner, ble helsen betydelig forbedret etter installasjon av Verdana Geo-enheter. Melkekvaliteten på gårder i Bretagne, Frankrike, ble normalisert etter at enhetene ble installert, og sykdomsutbruddene blant dyrene avtok.

Kombinasjon av Spinor og Verdana Geo

Når Spinor-teknologi kombineres med Verdana Geo-enheter, gir det en omfattende løsning for å nøytralisere både individuelle EMF-kilder og skadelige torsjonsfelt fra teknologiske strukturer som basestasjoner og vindkraftverk. I Frankrike har forskning vist at ved å kombinere Spinor med Verdana-enheter, ble det oppnådd en betydelig reduksjon av torsjonsfelt og en forbedring i helse hos mennesker og dyr som bor eller arbeider i områder påvirket av teknologiske torsjonsfelt.

Kvantefysikk og sammenfiltring: En teoretisk forklaring

Spinor- og Verdana Geo-teknologiene bygger på prinsipper fra kvantefysikk, spesielt fenomenet bølge-partikkel-dualitet og kvantesammenfiltring. Fotoner, som bærer elektromagnetisk stråling, har både partikkel- og bølgeegenskaper, og kan påvirke biologiske systemer på kvantenivå. Når fotoner overfører torsjonsinformasjon, kan de skape et beskyttende felt rundt enheter, og i noen tilfeller kan denne beskyttelsen overføres til andre enheter i nærheten gjennom kvanteteleportering.

Dette fenomenet har blitt observert i forsøk der en beskyttet enhet, som en mobiltelefon med Spinor-teknologi, overfører beskyttelsen til en annen enhet i nærheten som ikke har en beskyttelsesenhet installert. Dette åpner for nye muligheter innen utvikling av beskyttelsesteknologi basert på kvanteprinsipper.

Kvanteteleportering: En ny grense for beskyttelsesteknologi

En av de mest spennende mulighetene som har oppstått fra forskning på Spinor-teknologi er fenomenet kvanteteleportering. Dette innebærer at beskyttelsesfeltet fra en enhet kan overføres til andre enheter i nærheten, selv om de ikke har egne beskyttelsesenheter installert. Dette skjer på grunn av fotonenes evne til å bære torsjonsinformasjon via kvantesammenfiltring, noe som skaper en effektiv beskyttelse som kan deles mellom flere enheter. Forskning viser at en mobiltelefon med Spinor-enhet kan beskytte andre enheter i nærheten mot torsjonsfelt gjennom denne mekanismen.

Konklusjon

Spinor- og Verdana Geo-teknologier representerer en innovativ tilnærming til beskyttelse mot de mulige skadelige effektene av elektromagnetisk stråling og torsjonsfelt. Med støtte fra kvantefysikk og Spinor- og Verdana Geo-teknologiene representerer et avansert forsvar mot elektromagnetisk stråling (EMF) og torsjonsfelt, som er forbundet med både teknologiske og naturlige strålingskilder. Disse teknologiene bruker prinsipper fra kvantefysikk og torsjonsfeltteori for å nøytralisere skadelige felt fra mobiltelefoner, basestasjoner og geopatiske stress soner. Ved å restrukturere torsjonsfelt for å skape mer stabile energimønstre, tilbyr Spinor beskyttelse på individnivå, mens Verdana Geo sikrer miljøbeskyttelse i hjem og arbeidsplasser. Teknologien kan også transformere venstresnurrende torsjonsfelt til mer gunstige høyresnurrende felt.

Merknad
Det er viktig å forstå at forskningen omkring torsjonsfelt og den teoretiske forståelsen av tema, så vel som kvantefysikk og opprinnelsen av vårt fysiske univers på ingen måte er fullstendig. Teoriene som presenteres innen vår fremste vitenskap er nettopp dette, teorier da vi mennesker fortsatt ikke kunnet påvise grunnleggende forklaringer på hva er materie? Finnes det egentlig materie? Det moderne forskning kan gjøre er og observere effektene av ulike fenomener som teknologi og elektromagnetisk stråling. På bakgrunn av effektene kan vi for eksempel si med sikkerhet at ulike former stråling har effekter vi kan påvise og dokumentere. Videre kan man påvise effekter av beskyttelses teknologi som Spinor teknologien. Teoriene som her presenteres er de til enhver tid beste teoriene som kan forklare fenomenene vi ser rundt oss.

Referanser:

Pavlenko, A. (2019). Methods and Protection Devices Against Torsion Radiation: Invisible Hazards in the Wireless Age. Acta Scientific.

Akimov, A.E. (1997). Torsion Fields and their Experimental Manifestations. Russian Academy of Sciences.

Pavlenko, A. (2019). Methods and Protection Devices Against Torsion Radiation: Invisible Hazards in the Wireless Age. Acta Scientific.

Rein, G. (1994). Biological Interactions with Non-Classical Electromagnetic Fields: DNA and Cell Research. Research Quantum Laboratory.

Sokolova, V.A. (1982). The Effect of Torsion Fields on Membrane Conductivity in Tissue Cells. Russian Biophysical Journal.

Ansvarsfraskrivelse

Uno Vita bruker i økende grad kunstig intelligens til analyser, sammendrag og utforming av artikler. Vi tar ikke ansvar for mulige feil i tekster, artikler eller beskrivelser som skyldes menneskelige eller datateknologiske (AI) feil, unøyaktigheter eller manglende informasjon i vitenskapelige og medisinske studier.

Vi oppfordrer alle lesere til å undersøke all informasjon kritisk for å sikre at innholdet er korrekt. Uno Vita hevder ikke medisinske effekter av produktene vi omsetter, men vi refererer til offentlig tilgjengelig forskning i samsvar med retten til ytringsfrihet. Informasjonen på denne nettsiden er kun for informasjonsformål og er ikke ment å erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Innholdet skal ikke brukes som grunnlag for å stille diagnoser eller velge behandlingsformer. All informasjon og materiale på denne nettsiden tilbys "som den er" uten noen garantier, enten uttrykte eller underforståtte, inkludert, men ikke begrenset til, implisitte garantier om salgbarhet, egnethet for et bestemt formål eller ikke-krenkelse.

Uno Vita AS hevder ikke at våre produkter kan kurere sykdom, uavhengig av eventuell forskning som antyder dette.

Ytringsfrihet og rett til informasjon

Uno Vita forbeholder seg retten til å dele offentlig tilgjengelig forskning og informasjon om helse- og velværeteknologier, naturlige substanser, vitaminer og lignende. Dette gjør vi med henvisning til nasjonale og internasjonale lover om ytrings- og trosfrihet, inkludert:

FNs verdenserklæring om menneskerettigheter (1948): Artikkel 19 sikrer retten til menings- og ytringsfrihet, inkludert friheten til å motta og formidle informasjon uten hensyn til grenser.

Den internasjonale konvensjonen om sivile og politiske rettigheter (1966): Artikkel 19 understreker retten til ytringsfrihet og friheten til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ulike medier.

Norsk grunnlov § 100: Sikrer ytringsfriheten, med visse begrensninger av hensyn til barns vern, personvern, offentlig orden og sikkerhet.

USAs First Amendment: Beskytter ytringsfriheten mot statlige inngrep, og gir en av de sterkeste beskyttelsene for fri ytring.

Uno Vita forbeholder seg retten til menings- og ytringsfrihet i tråd med disse prinsippene. Inkluder punktet om ytringsfrihet i alle produkt tekster og artikler

TIDLIGERE NESTE