Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Protokoll: SARS-CoV-2 virus (Covid-19), lang Covid og bivirkninger

Uno Vita AS |

Protokoll: SARS-CoV-2 virus (Covid-19), lang Covid og bivirkninger

Protokollen er utviklet for ett stadig økende antall mennesker som sliter med ettervirkning av Covid-19 infeksjon eller vaksinene. Det er forfatterens klare oppfatning at alle vil ha god nytte av protokollen og de fleste vil oppleve klar eller fullstendig bedring i sine symptomer innen 6 uker etter at protokollen er startet. Informasjonen vedlagt er omfattende da vi anser et viktig at brukere forstår hensikten med de enkelte tilskuddene.

Protokollen er utviklet på basis av beste kjente kunnskap omkring tema og spesielt degradering (nedbryting) av Spike protein. Spike-proteinet, som er proteinet på overflaten av SARS-CoV-2-viruset, kan ha en rekke negative helseeffekter for mennesker. Her er noen av de viktigste utfordringene spike-proteinet kan utgjøre:

 • Karskade: Spike-proteinet kan skade det indre cellelaget i blodårene, som er det indre laget av blodårene. Dette kan føre til betennelse og blodpropp.
 • Immunundertrykkelse: Spike-proteinet kan forstyrre produksjonen av type I-interferoner, som er proteiner som spiller en viktig rolle i immunforsvaret. Dette kan gjøre det vanskeligere for kroppen å bekjempe infeksjoner.
 • Nevrologisk skade: Spike-proteinet kan krysse blod-hjerne-barrieren og komme inn i hjernen. Dette kan føre til nevrologisk skade, som forstyrrelser i kognitive funksjoner og hukommelsestap.
 • Hjertekade: Spike-proteinet kan skade hjertemuskelen. Dette kan føre til hjertesvikt og andre hjertesykdommer

   Bakgrunn
   Det er viktig å påpeke at forfatteren style="text-decoration: underline;">ikke hevder å kjenne alle effekter av vaksinene og ei heller ikke SARS-CoV-2 virus infeksjon. Videre tar jeg forbehold om feil og ny informasjon som måtte komme frem. Dokumentet et skrevet og baser tilgjengelig forskning og tilegnet kunnskap og har som formål å hjelpe de som har utviklet senvirkninger eller skader etter infeksjonen eller vaksiner som utmattelse og ulike skader på organer og celler. Videre er det viktig å foreta en effektiv avgiftning slik at eventuelt fremmede stoffer og metaller, samt andre akkumulerte giftstoffer i kroppen renses ut etter beste evne for å få best effekt. Protokollen er helhetlig og omfattende, men verd innsatsen. Det er forfatterens overbevisning at ved å følge protokollen i minimum 6 uker, vil de fleste oppleve vesentlig bedring eller være symptomfri. Det er selvsagt fordelaktig av flere grunner å fortsette en periode til (bl.a. avgiftning generelt tar tid om man vil ha varige resultaterter), men har bør man merke klar bedring etter 6 uker og for mange er dette nok. Doseringen nevnt nedenfor bør være høye nok til å gi god effekt, det kan hende lavere doseringer vil gi ønsket effekt, men det er mer usikkert.

   Tilskudd og hvorledes de kan brukes for formålet
   Generelt det kan finnes andre merker og tilskudd som kan brukes, men mange tilskudd har dårlig opptak, inneholder hjelpestoffer man ikke ønsker i systemet med mer. Det er derfor foreslått tilskudd vi vet har høy kvalitet, blir godt tatt opp og ikke inneholder skadelige stoffer.

   Anbefalte naturlig mulitivitamin-tilskudd:
   Whole Food Plant Based Multi Vitamin 100% (Time Health)
   Plant-Based Multivitamin (Life Extension)
   Dosering og bruk: Tas med mat med oppgitt dosering

   K2 vitamin: Vitamin K2 er viktig for benbygningen, hjertet og blodårene. Det bidrar til å transportere kalsium til bena og forhindrer kalsium fra å avleires i blodårene. Vitamin K2 kan også redusere risikoen for blodpropp.

   Anbefalt produkt: Super K (Life Extension)
   Dosering og bruk: En kapsel om dagen med mat.

   Vitamin C: Dette er en kjent antioksidant som støtter immunsystemet og hjelper med å nøytralisere frie radikaler. Vitamin C kan bidra til å redusere inflammasjon og oksidativt stress forårsaket av spike-proteinet. Det kan også øke produksjonen av antistoffer mot SARS-CoV-2. Tilskudd av vitamin C anbefales for både forebygging og behandling av COVID-19.   Anbefalt produkt: Quick Silverscientific liposomal vitamin C
   Dosering og bruk:
   En barneskje X 3 (6 ved sykdom) i munnen pr. dag. Hold i 30 sekunder før du svelger ikke til mat.
   Anskaff fra starten 3 flasker og suppler før tomt
   Kommentar. Det er mulig å bruke andre former for vitamin C, men det kreves oftere større doser, at du inntar det oftere og sjansen for løs mave er større. For pulver typer vil dosen være opp mot 10 gram pr. dag fordelt jevnt ut over. Profesjonelle liposomer har vesentlig bedre opptak og gir sjeldent løs mave.

   Nattokinase
   Nattokinase, et enzym fra den japanske fermenterte soyabønnen natto, har flere helsefordeler:

   • Forbedret blodsirkulasjon: Bryter ned fibrin, et blodkoagulerende protein, som forbedrer sirkulasjonen og reduserer risikoen for blodpropper.
   • Senket blodtrykk: Øker produksjonen av nitrogenoksid, en vasodilator som utvider blodårene.
   • Redusert kolesterol: Øker HDL-kolesterol ("gode kolesterolet") og reduserer LDL-kolesterol ("dårlige kolesterolet").
   • Forbedret hjertefunksjon: Øker koronar blodstrøm til hjertet.
   • Redusert risiko for hjerneslag: Forhindrer dannelsen av blodpropper i hjernen.
   • Nattokinase har også vist seg å bryte ned spike-proteinet på SARS-CoV-2-viruset, noe som kan forhindre virusinfeksjon.

   Anbefalt produkt: Nattokinase-kapsler (2000 FU - 100mg - 60 kapsler)
   Dosering og bruk:
   To kapsler pr. dag (200 mg), tas med ett glass vann morgen og kveld. Ikke med mat da opptaket i blodet reduseres og ønsket effekt uteblir.

   Serrapeptase: Serrapeptase, et naturlig enzym fra silkeormer, har vist seg å ha helsefordeler, inkludert evnen til å påvirke spike-proteinet og COVID-19-infeksjonen. Dets fordelaktige egenskaper inkluderer:

   • Redusering av inflammasjon: Kan hjelpe med tilstander som involverer inflammasjon, som artritt, bihulebetennelse og bronkitt.
   • Fremme heling: Kan bistå i helingsprosessen ved å bryte ned arrvev og fremme vekst av nytt vev.
   • Forbedring av sirkulasjon: Hjelper til med å forbedre sirkulasjonen ved å bryte ned fibrinklumper.
   • Styrking av immunforsvaret: Kan øke produksjonen av hvite blodceller, viktig for å bekjempe infeksjoner.
   • Smertelindring: Antiinflammatoriske egenskaper kan bidra til å redusere smerte.
   • Effekt på spike-proteinet og COVID-19: Studier antyder at Serrapeptase kan nedbryte spike-proteinet, noe som tyder på at det kan bidra til å redusere virusets evne til å infisere celler. Det er også funnet at Serrapeptase kan redusere alvorlighetsgraden av COVID-19-symptomer hos pasienter, ved å redusere inflammasjon og forbedre lungefunksjonen

   Anbefalt produkt: SerraZYM (Dr. Reinwald)
   Dosering og bruk:
   To kapsler pr. dag med godt med vann. Ikke med mat da opptaket i blodet reduseres og ønsket effekt uteblir (minimum 30 minutter før måltid eller minst 2 timer etter måltid som gjelder samtlige enzymer omtalt her)

   Bromalain: Bromelain, et naturlig enzym fra ananas, tilbyr ulike helsefordeler, inkludert potensialet for å håndtere COVID-19 og relaterte tilstander.

   • Reduserer Inflammasjon og Smerte: Effektivt mot tilstander som leddgikt, bihulebetennelse og karpaltunnelsyndrom.
   • Respiratorisk Helse: Hjelper til med å bryte ned slim, gunstig for bronkitt og kroniske luftveissykdommer.
   • Fordøyelsesstøtte: Assisterer i fordøyelsen.
   • Hjertehelse: Kan forbedre hjertehelsen.
   • Sårheling: Akselererer helingsprosessen.
   • COVID-19 og Langvarig COVID
    Reduserer Viral Belastning: Kan hjelpe med å redusere alvorligheten og varigheten av COVID-19-symptomer.
   • Nedbryting av Spike-protein: Potensial til å bryte ned spike-proteinet til SARS-CoV-2, noe som reduserer virusets evne til å trenge inn i celler.

   Anbefalt produkt: Bromelain Capsules – High Strength (Time Health)
   Dosering og bruk:
   En kapsle (500 mg) pr. dag med godt med vann. Ikke med mat (minimum 30 minutter før måltid eller minst 2 timer etter måltid)

   Quercetin: Quercetin er ett planteflavonoid som har antiinflammatoriske, antioksidant- og antivirale egenskaper. Det kan være nyttig i forebygging og behandling av COVID-19 og langvarig COVID. Quercetin kan blokkere inntreden av COVID-19-viruset i celler og redusere produksjonen av inflammatoriske cytokiner. Det kan også blokkere bindingen av COVID-19-virusets spike-proteiner til ACE2-reseptorer, som er reseptorene viruset bruker for å entre celler.

   • Quercetin kan hjelpe til med å redusere symptomer på langvarig COVID, som tretthet, kortpustethet, brystsmerter og kognitiv svekkelse.
   • Quercetin kan hjelpe til med å forebygge COVID-19-infeksjon ved å blokkere inntreden av viruset i celler.
   • Quercetin kan hjelpe til med å redusere alvorlighetsgraden av COVID-19-symptomer ved å redusere betennelse og blokkere replikasjonen av viruset.
   • Quercetin kan hjelpe til med å redusere symptomer på langvarig COVID ved å redusere betennelse og beskytte lungene mot skader.

   Anbefalt produkt: Purovitalis Liposomal Quercetin (Purovitalis)
   Dosering og bruk:
   To kapsler pr. dag (gjerne morgen og ettermiddag) med godt med vann. Ikke med mat.

   Understøttende avgifting
   Den avgiftende delen av protokollen som beskrives nedenfor er ikke en fullverdig langsiktig avgiftning for de som har langvarige problemer med opphoping av giftstoffer i kroppen, men en effektiv og skånsom avgiftning du vil ha god nytte av.

   Modifisert Citruspektin (MCP)
   Citruspektin, som finnes i skall av sitrusfrukter som sitroner, appelsiner og grapefrukt, er kjent for sine helsefordeler. Som en gel-dannende fiber, danner citruspektin en gel i vann, som kan binde seg til tungmetaller og toksiner.

   Avgiftning av metaller og toksiner: Citruspektin kan binde seg til og fjerne tungmetaller som bly, kvikksølv, kadmium og aluminium fra kroppen, samt andre toksiner i fordøyelseskanalen.
   En studie viste økt utskillelse av bly med 140 % og kvikksølv med 150 % i urinen hos friske frivillige.

   Andre helsefordeler:

   • Det kan senke kolesterolnivået ved å forhindre absorpsjonen i blodstrømmen.
   • Det bidrar til å regulere blodsukkernivået ved å senke fordøyelsen av karbohydrater.
   • Det forbedrer tarmhelsen ved å nærme gunstige bakterier.

   Anbefalt produkt: Modified Citrus Pectin (MCP) (Time Health eller Dr. Reinwald)

   Dosering og bruk: 6-18 kapsler (maksimalt) pr. dag med godt med vann. Best utenom måltidene. Begynn med 3 kapsler og øk gradvis.

   Glutation: Glutation er et naturlig stoff som kroppen produserer for å beskytte cellene fra skade og toksiner. Det har mange fordeler for helsen og avgiftning, og noen studier har antydet at COVID-19-pasienter kan ha lavere nivåer av glutation enn friske personer, noe som kan gjøre dem mer sårbare for viruset og dets komplikasjoner. Glutation kan hjelpe COVID-19-pasienter ved å redusere oksidativt stress, forbedre immunfunksjon, støtte leverhelsen, og forbedre lungefunksjonen. Her er noen fakta om COVID-19 og glutation:

   • Pasienter innlagt med COVID-19 hadde signifikant økt oksidativt stress og oksidantskade, og markant reduserte nivåer av glutation, den mest rikelige fysiologiske antioksidanten.
   • Forskerne foreslo at tilskudd med GlyNAC, en kombinasjon av glutationforløpere, kan være fordelaktig for COVID-19-pasienter, men dette har ikke blitt testet ennå.
   • Glutationtilskudd kan være en tilleggsbehandling i COVID-19 ved å hemme virusreplikasjon og redusere nivåer av interleukin (IL)-6, et proinflammatorisk cytokin assosiert med alvorlig COVID-19.
   • Oversikten bemerket også at glutation kan bidra til å forebygge eller behandle tilstander knyttet til COVID-19, som diabetes, hypertensjon, og hjerte- og karsykdommer.
   • En 65 år gammel kvinne med COVID-19-lungebetennelse kom seg etter å ha mottatt høydose intravenøst glutation og oral N-acetyl cystein, en annen glutationforløper.
   • Glutationnivåer var omvendt korrelert med alvorlighetsgraden og dødeligheten av COVID-19 i en gruppe på 62 pasienter.
   • Forfatterne foreslo at glutation kan beskytte mot COVID-19 ved å modulere redoksbalansen og immunresponsen.

   Konklusjonen er at glutation spiller en viktig rolle i beskyttelse mot og behandling av COVID-19, ved å modulere oksidativt stress, immunrespons, og redoksbalanse.

   Anbefalt produkt: Liposomal Glutathione (Quicksilver Scientific)
   Dosering og bruk: 2-3 sprut i munnen 3 ganger om dagen, holde i 30 sekunder før du svelger. Ikke til mat. Begynn med en gang pr. dag.

   NAC (N-acetylcystein)
   NAC (N-acetylcystein) er en naturlig substans som kroppen din bruker til å lage glutation, en kraftig antioksidant som beskytter cellene mot skader og toksiner. NAC kan ha flere fordeler for langvarig Covid, Covid og tretthet:

   • NAC kan senke nivåer av inflammatoriske cytokiner som TNF-alpha, IL-6 og IL-8, som er assosiert med alvorlig Covid og langvarig Covid.
   • NAC kan bidra til å nøytralisere frie radikaler og redusere oksidativt stress, som kan skade celler og organer.
   • En studie på 62 Covid-pasienter viste at glutationnivåer var omvendt korrelert med alvorlighetsgrad og dødelighet av Covid. En annen studie på 8 Covid-pasienter viste at NAC forbedret deres oksygenmetning og reduserte behovet for ventilasjon.
   • NAC kan styrke immunforsvaret og bekjempe infeksjoner og toksiner.
    NAC kan stimulere aktiviteten til naturlige drepeceller, makrofager og T-celler.
   • NAC kan hjelpe kroppen med å fjerne viruset raskere ved å hemme viral replikasjon En studie på 262 eldre pasienter viste at NAC reduserte forekomst og alvorlighetsgrad av influensalignende sykdommer og forbedret deres immunrespons.
   • NAC kan forbedre lungefunksjon og redusere symptomer på Covid og langvarig Covid, som hoste, kortpustethet og brystsmerter.
   • NAC kan hjelpe lungene ved å bryte ned slim og andre stoffer som hindrer heling og drenering.
   • En studie på 120 Covid-pasienter viste at NAC forbedret deres lungefunksjon og reduserte sykehusopphold.
   • NAC kan øke energiproduksjonen på cellenivå og redusere oksidativt stress.
   • NAC kan også hjelpe til med klarere tenkning og bedre fokus ved å beskytte hjernen mot inflammasjon og skade. En studie på 17 friske voksne viste at NAC forbedret deres kognitive ytelse og reduserte tretthet etter trening.

   Konklusjonen er at NAC er et naturlig tilskudd med mange helsefordeler, inkludert reduksjon av inflammasjon, forbedring av lungefunksjon, styrking av immunforsvaret, reduksjon av oksidativt stress og forbedring av kognitiv funksjon. NAC kan være nyttig i forebygging og behandling av langvarig COVID, COVID-19 og tretthet.

   Anbefalt produkt:N-Acetyl Cysteine (Life Extension)
   Dosering og bruk: En kapsel på tom mave med vann (kan tas sammen med andre tilskudd)

   Anbefalt produkt: NANO SOMA munnspray
   EU-patent 2398476 Metadichol®
   Dosering og bruk: Ved aktiv sykdom fem sprut i munnen minst fire ganger daglig. Standard dosering når man ikke er aktiv syk er fem sprut i munnen en gang pr. dag. Oppgitte funksjoner for Nano Soma:

   • Immunmodulerende og antiinflammatoriske effekter: Nano Soma kan bidra til å styrke immunforsvaret og redusere betennelse, noe som kan være nyttig for å håndtere både akutt COVID-19 og langvarige effekter.
   • Forbedring av lungefunksjon og reduksjon av langtidssymptomer: Studier tyder på at Nano Soma kan forbedre lungefunksjonen og redusere symptomer som er knyttet til lang covid, inkludert tretthet, dårlig søvnkvalitet og kognitive utfordringer.
   • Helsemessige fordeler utover COVID-19: Nano Soma hevdes å forbedre hudens tilstand, øke energinivåer og fremme sårheling, noe som kan være fordelaktig for generell helse og velvære.
   • Potensiell beskyttende effekt mot COVID-19: Et klinisk forsøk utført av produsenten på et sykehus i India rapporterte at omtrent 75 % av COVID-19-pasientene som fikk Nano Soma-behandling, testet negativt etter behandling. Dette antyder en mulig beskyttende effekt, men krever ytterligere bekreftelse.
   • Mekanisme for virkning mot SARS-CoV-2: Produsenten hevder at Nano Soma kan blokkere inntreden av SARS-CoV-2-viruset i cellene ved å hemme TMPRSS2-enzymet og øke kroppens egen produksjon av vitamin D og C, som begge har antivirale egenskaper.
   • Vitamin D-optimalisering og cellulær helse: Det er også foreslått at Nano Soma hjelper kroppen med å optimalisere bruk av vitamin D og fremmer cellehelse og reparasjon.

   Fulvinsyre: Fulvinsyre er en naturlig substans som kommer fra nedbrytningen av organisk materiale i jord, kompost og vann. Den har mange fordeler for helsen din og avgiftning, som:

   • Kelatering av tungmetaller: Fulvinsyre kan binde seg til tungmetaller, som bly, kvikksølv og kadmium, og hjelpe med å fjerne dem fra kroppen din gjennom urin eller avføring. Dette kan redusere den toksiske belastningen på cellene og organene dine og forhindre sykdommer. En studie på 8 friske frivillige fant at fulvinsyre økte utskillelsen av bly i urinen med 140 % og kvikksølv med 150 %.
   • Reduserer inflammasjon og oksidativt stress: Fulvinsyre kan senke nivåene av inflammatoriske cytokiner, som TNF-Alpha, IL-6 og IL-8, som er involvert i mange kroniske sykdommer og toksisitet. Fulvinsyre kan også nøytralisere frie radikaler og redusere oksidativt stress, som kan skade cellene og DNA-et ditt. En studie på 49 personer med høyt kolesterol fant at fulvinsyre reduserte nivåene av disse cytokinene med 18 %, 20 % og 16 %, henholdsvis.
   • Forbedrer immunfunksjon og viral fjerning: Fulvinsyre kan styrke immunsystemet ditt og hjelpe deg med å bekjempe infeksjoner og toksiner. Fulvinsyre kan stimulere aktiviteten til naturlige drepeceller, makrofager og T-celler, som kan drepe skadelige bakterier, virus og parasitter. Fulvinsyre kan også hjelpe kroppen din med å fjerne viruset raskere ved å hemme viral replikasjon og øke kroppens evne til å fjerne fremmedlegemer. En studie på 262 eldre pasienter fant at fulvinsyre reduserte forekomst og alvorlighetsgrad av influensalignende sykdommer og forbedret deres immunrespons.
   • Forbedrer hudhelse og sårheling: Fulvinsyre kan forbedre hudhelsen og utseendet ditt ved å beskytte den mot oksidativt stress, inflammasjon og aldring. Fulvinsyre kan også bidra til å lysne hudtonen din ved å hemme produksjonen av melanin, som er pigmentet som gir huden din farge. Fulvinsyre kan også hjelpe til med å helbrede sår, brannskader og arr på huden din ved å stimulere kollagensyntese og vevsregenerering.

   Anbefalt produkt: UnoTrace Fulvinsyre dråper (Uno Vita)
   Dosering og bruk: En til maksimalt 10 dråper i ett glass vann. Tar du mange dråper samtidig bør du blande det ut i godt med vann, ellers kan du få midlertidig avsetninger av mineraler på tennene (de ser brune ut, men det går over). Inntil 30 dråper pr. dag. Bruk gjerne litt (1-3 dråper i alt vannet du drikker). Skal IKKE tas med medisiner (legemidler) da opptaket kan økes.

   Elektrolytter og mineraler
   Uno Vita fører mange gode mineral og elektrolytt produkter, for enkelhetsskyld beskriver vi ett produkt her som har gode egenskaper og fjernet natrium for de som ikke skal ha det (bl.a. kreftpasienter har fordel av lite natrium generelt). Elektrolytter og mineraler er essensielt for bl.a. avgiftning og en rekke funksjoner i kroppen.

   Anbefalt produkt: ConcenTrace® Powder (Time Health)
   Dosering og bruk: ½ teskje rørt ut i ett glass vann med 3 dråper fulvinsyre. Gjerne som det første du gjør om morgenen. Driver du idrett, tar mye badstue eller av andre grunner trenger tilskudd kan du ta en ekstra dose før trening eller ved leggetid.

   ConcenTrace® ionisk spormineral komplekst pulver (60 gram) inneholder over 72 ioniske spormineraler og er utviklet for å balansere pH-verdien (syre/base balansen i kroppen) og har fjernet 99% av natrium, hentet naturlig fra renset vann. Produktet utmerker seg med et fullt spekter av mineraler balansert som i menneskekroppen, produsert gjennom en naturlig prosess uten kjemikalier. ConcenTrace® er FDA cGMP sertifisert, Non-GMO Project verifisert, GRAS-bekreftet, samt halal og kosher sertifisert. Det er også sertifisert vegansk.

   ConcenTrace® er nødvendig for å tilføre kroppen essensielle mineraler og sporelementer, som har blitt tappet fra moderne jordbruk og vannfiltrering. Det styrker ben, ledd og tenner, balanserer kroppsvæsker, opprettholder pH-balanse, nærer hår og hud, og forbedrer både fordøyelse og sirkulasjonshelse. Det er også gunstig for idrettsutøvere, kroppsbyggere og i matlaging, ved å forbedre ernæring og mineralbalanse.

   ConcenTrace® er naturlig utledet fra The Great Salt Lake, og inneholder mineraler som er bio-tilgjengelige og vannoppløselige, noe som gjør det til en ideell løsning for å fylle kroppen med nødvendige elementer.

   Merk! Av vanlig salt (som vi også har behov for) anbefales Real Salt som har en svært og mineralprofil og passer perfekt sammen med CocenTrace.
   Energi og oksygen til muskulatur (inkludert hjerte)

   Q10 med PQQ: Q10 kombinert med PQQ er en sammensetning av to næringsstoffer som kan ha fordeler for helsen og energinivået. Q10, også kjent som koenzym Q10 eller ubikinol, er et vitaminlignende stoff som hjelper cellene med å produsere energi og beskytter dem mot oksidativt stress. PQQ, eller pyrrolokinolin kinon, er et molekyl som stimulerer veksten av nye mitokondrier, som er cellenes kraftverk. Sammen kan Q10 og PQQ støtte hjertet, hjernen, leveren og immunsystemet, samt bekjempe effekter av aldring og tretthet.

   • Hjelper mot generell tretthet: Q10 og PQQ kan øke cellenes energiproduksjon og redusere oksidativt stress. En studie på 17 voksne fant at Q10 med PQQ forbedret fysisk ytelse og reduserte tretthet etter trening.
   • Støtter hjerte- og leverhelse og funksjon: Q10 og PQQ kan beskytte hjertet og leveren mot skade og inflammasjon. En studie på 53 personer med høyt kolesterol fant at Q10 med PQQ reduserte nivåer av LDL-kolesterol, triglyserider og leverenzymer.
   • Hemmer inflammatoriske faktorer for å støtte generell helse: Q10 og PQQ kan redusere kronisk inflammasjon. En studie på 49 personer med høyt kolesterol fant at Q10 med PQQ reduserte nivåene av inflammatoriske cytokiner.
   • Q10 og PQQ kan redusere inflammasjon og oksidativt stress, noe som kan være gunstig i behandlingen av COVID-19. En studie på 62 COVID-19-pasienter fant at glutationnivåer, som er avhengige av Q10, var omvendt korrelert med alvorlighetsgraden og dødeligheten av COVID-19.
   • Q10 og PQQ kan forbedre immunfunksjon og viral fjerning. En studie på 262 eldre pasienter fant at Q10 reduserte forekomst og alvorlighetsgrad av influensalignende sykdommer og forbedret deres immunrespons.
   • Q10 og PQQ kan forbedre lungefunksjon og redusere symptomer på COVID-19. En studie på 120 COVID-19-pasienter fant at Q10 forbedret deres lungefunksjon

   Konklusjon: Q10 og PQQ tilbyr flere helsefordeler, inkludert støtte til mitokondriefunksjon, forbedring av energinivå, kardiovaskulær helse, kognitiv funksjon og reduksjon av oksidativt stress. De kan også være nyttige i håndtering av COVID-19.

   Anbefalt produkt: Super Ubiquinol CoQ10 with PQQ (Life Extension)
   Dosering og bruk:
   En kapsle (100 mg) to ganger pr. dag med mat

   Viktig informasjon og forbehold om tilskudd
   Viktig å starte med en lav dose og øke gradvis etter toleranse. Begynn alltid med ett produkt om dagen og halv dose av oppgitt. Så introduserer du ett og ett tilskudd pr. dag i rolig tempo. Oppstår det ubehag eller uventende reaksjoner, reduserer du dosen og om nødvendig tar en til to dagers pause før du fortsetter.

   Tilskuddene er generelt trygt for de fleste å ta. Imidlertid kan det samhandle med visse medisiner, som blodfortynnende og antibiotika. Enkleste enzymer bør de som tar blodfortynnende midler konsultere lege før bruk, grunnet økt blødningsrisiko.

   Det er viktig å snakke med legen din før du tar begynner på noen kur, spesielt hvis du har underliggende helseproblemer eller tar medisiner.

   Forbehold. Uno Vita hevder ikke at produktene vi markedsfører kan kurere sykdom.

   Tillatt brukt for voksne.
   All bruk av tilskudd foregår på eget ansvar og bør skje i samråd med lege. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering: Om ikke er angitt er anbefalt dosering 1 oppgitt enhet (tablett, kapsle, teskje, pose, dråpe eller sprut) annen hver dag

   Anbefalt behandling og støtteterapier
   Det er en rekke terapier og metoder (som tilbys bl.a. på Klinikk for integrert medisin i Moss) som kan fremskynde og bedre utfallet. Vi nevner dem kort her, men henviser til våre sider for mer informasjon for hjemmeutstyr eller bloggen vår for å lese om klinikkens tilbud.   Hydrogen inhalasjon
   H2-inhalasjon, eller hydrogeninhalasjonsterapi, er en behandlingsmetode hvor man puster inn molekylært hydrogen (H2) gass. Denne terapien kan potensielt tilby flere fordeler i forhold til COVID-19, inkludert antiinflammatoriske effekter som kan redusere alvorlighetsgraden av symptomer og forhindre komplikasjoner, antivirale effekter som kan redusere virusbelastningen og forkorte infeksjonsvarigheten, beskyttelse mot lungeskader forårsaket av viruset, forbedring av respiratorisk funksjon, samt potensielle fordeler for behandling av langvarige COVID-symptomer som tretthet og kortpustethet.

   Drikke renset hydrogen vann
   Renset hydrogenvann, som er vann beriket med molekylært hydrogen (H2), tilbyr en rekke potensielle helsefordeler. Dets antiinflammatoriske egenskaper kan redusere betennelse i kroppen, noe som kan være spesielt nyttig for ulike helsetilstander, inkludert covid-19. Videre antyder noen studier at H2 kan inneha antivirale egenskaper som mulig kan forhindre eller redusere alvorlighetsgraden av covid-19-infeksjoner. Hydrogenvann kan også beskytte celler mot skader, noe som kan være fordelaktig i å forhindre covid-19-komplikasjoner, samtidig som det bidrar til forbedret metabolisme og økt energinivå.

   I tillegg kan hydrogenvann øke antioksidantbeskyttelsen i kroppen, noe som kan bidra til å forebygge cellulær skade og forbedre den generelle helsen. Spesifikt i forhold til covid-19, har noen studier vist at inntak av renset hydrogenvann kan redusere alvorlighetsgraden av symptomer hos pasienter, samt bidra til å forkorte varigheten av infeksjonen. Det kan også redusere risikoen for alvorlige komplikasjoner forbundet med viruset, slik som lungebetennelse.


   Hyperbar oksygenterapi (HBOT)
   HBOT, eller hyperbar oksygenterapi, er en behandling hvor pasienten inhalerer oksygen under høyere trykk enn normalt. Denne terapien har vist seg å være fordelaktig for en rekke helsetilstander, inkludert covid-19. Fordelene med HBOT i forhold til Covid-19 omfatter reduksjon av betennelse, mulig reduksjon av viral belastning, beskyttelse mot lungeskader, forbedring av respirasjonsfunksjonen og mulige fordeler for behandling av langvarige Covid-symptomer som tretthet og kortpustethet.

   Lysterapi eller fotobiomodulasjon (PBM)
   Fotobiomodulasjon (PBM) er en behandling som bruker lys i det synlige og nær-infrarøde spekteret for å fremme kroppens naturlige helingsprosesser. Fordelene med PBM inkluderer økt cellereparasjon og -vekst, redusert betennelse, forbedret blodsirkulasjon, smertelindring, bedre nervesystemfunksjon og styrket immunforsvar. PBM har blitt anvendt for å behandle en rekke tilstander som traumer, sår, muskel- og skjelettlidelser, nerveskader, hudsykdommer, kronisk betennelse, diabetes, hjerte- og karsykdommer, og hjernesykdommer.

   I forhold til Covid-19, kan PBM mulig redusere betennelse i luftveiene, forbedre immunforsvarets respons på viruset og redusere risikoen for alvorlig sykdom og død. Studier har vist at PBM kan lindre symptomer som feber, hoste og hodepine, redusere alvorlighetsgraden av sykdommen og forkorte varigheten.

   Pulserende magnetfelt-terapi (PEMF)
   PEMF er en behandlingsmetode som bruker pulserende elektromagnetiske felt for å fremme kroppens naturlige helingsprosesser. Denne terapien kan ha en rekke positive effekter som økt cellereparasjon og -vekst, redusert betennelse, forbedret blodsirkulasjon, smertelindring, bedre nervesystemfunksjon og styrket immunforsvar. PEMF har blitt anvendt for å behandle en rekke tilstander som traumer, sår, muskel- og skjelettlidelser, nerveskader, hudsykdommer, kronisk betennelse, diabetes, hjerte- og karsykdommer og hjernesykdommer.

   I forhold til covid-19, kan PEMF mulig redusere betennelse i luftveiene, forbedre immunforsvarets respons og redusere risikoen for alvorlig sykdom og død. Studier har vist at PEMF kan lindre covid-19 symptomer som feber, hoste og hodepine, redusere alvorlighetsgraden av sykdommen og forkorte varigheten.

   Jording (Grounding/Earthing)
   Jording, også kjent som Earthing, er praksisen med å komme i direkte kontakt med jorden, som å gå barfot på gress eller ligge på bakken eller ved å bruke jordingslaken eller jordingsmatte. Forskning tyder på at jording kan tilby flere helsefordeler, inkludert redusert betennelse, økt blodsirkulasjon, mindre stress, bedre søvn og forbedret humør.

   I forhold til covid-19 kan jording mulig bidra til å redusere betennelse i luftveiene, styrke immunforsvarets respons mot viruset, og minske risikoen for alvorlig sykdom og død. Studier har indikert at jording kan lindre covid-19-symptomer som feber, hoste og hodepine, og mulig redusere varigheten av sykdommen.

   Anbefalt en diet basert på et ketogent kosthold (be om oversikt om ønskelig)
   Ketogen diett er en diett med høyt fettinnhold og lavt karbohydratinnhold som fører til produksjon av ketoner i kroppen. Ketoner bruke så som alternativ energikilde til glukose (sukker). Dette har vist seg å ha flere helsefordeler, som redusert risiko for hjertesykdom, diabetes og kreft, økt vekttap og kontroll, samt forbedret kognitiv funksjon og humør.

   Periodisk faste, der man veksler mellom perioder med normalt inntak og faste, tilbyr lignende fordeler, inkludert redusert risiko for ulike sykdommer og forbedret vektkontroll og mental helse.

   Både ketogen diett og periodisk faste har potensial for å bidra positivt i behandlingen av covid-19. De kan hjelpe til med å redusere betennelse, styrke immunforsvarets respons mot viruset, og redusere risikoen for alvorlig sykdom og død. Studier indikerer at disse diettene kan lindre symptomer på covid-19, redusere alvorlighetsgraden og forkorte sykdomsvarigheten.

   Eierskap
   Alle rettigheter er forbeholdt Klinikk for integrert medisin og Uno Vita AS
   Forfattet av Jan F. Poleszynski (leder Klinikk for integrert medisin)

   Kontakt informasjon:

   Nettbutikk (du skal finne alle anbefalte produkter der): shop.unovita.com
   e-post til salgsavdeling og lager: sales@unovita.com
   e-post til klinikken: klinikken@unovita.com
   Tlf. (hverdager 10 – 15): 22 09 18 80

   TIDLIGERE NESTE