Frakt med Bring fra kr. 41

Fri frakt for ordre over kr. 3000

Vi sender fra lager i Moss

Rabattkode: VelkommenUNOVITA10

Automatisk kvantumsrabatt

Naturen er min religion

Uno Vita AS |

Dette er mitt trossystem, og jeg deler det gjerne med deg. Det er en konstant prosess å gå fra tro til kunnskap. Denne prosessen, og enhver endring som kan utløse og hjelpe meg og deg til å bli mer bevisst og i harmoni med naturen og universet, er velkommen. Uten endring er det ingen utvikling, ikke motstå for alt vil endres. Motstand er smertefullt, jeg ønsker deg en vei med lite motstand. Solen er kraft, jorden er en livmor, vann er et medium, luften er frihet og livet er en dans av skapelse.Informasjonsenergiens overflod
Det finnes en ubegrenset overflod av informasjonsenergi i og rundt oss. Informasjonsenergi strømmer gjennom hele universets eksistens. Informasjonsenergi har mange fasetter, mange farger og egenskaper. Informasjonsenergi er tilgjengelig gjennom utallige kanaler. Informasjonsenergien fra elektromagnetisme definerer den fysiske virkeligheten i det 21. århundre. Frekvensen av elektromagnetisme stråler fra alle ting og alle vesener i en konstant strøm.


Resonansens lov

Vi har alle evnen til å lytte til eller foretrekke visse kanaler og resonere med deres vibrasjoner. På denne måten kan du motta informasjonsenergien, flyte med den, absorbere den og la den forandre livet ditt. Utfordringen er ofte at din "radio" er trent til å bare lytte til visse kanaler og la disse kanalene dominere og forme ditt liv her og nå. Begynn å lytte til kanalene som gir deg livet du ønsker.

Du eksisterer (i perspektiv av ditt fysiske liv her og nå) fordi du resonnerer med den energien som er tilgjengelig for deg og skapt av deg. Når det er resonans, "synger du den samme sangen" som du hører, og energien og informasjonen øker, det forsterkes, forsterkes og vil forme miljøet. Hvis du, dine følelser, dine celler, dine molekyler, dine vibrasjoner, ditt vann, din informasjonsenergi skal eksistere, må du resonere med universets energier.

Livets mirakel

Selv om du velger, eller blir utløst av "livets uhell", lytter til begrensende informasjonsenergikanaler som kan forårsake sykdom, smerte, sorg, angst og mer, skjer det et mirakel millioner av ganger hvert sekund. Du er fortsatt her nå. Dette mirakelet er ditt liv, du er i live. Du er en viktig del av naturen av alt som er. Naturen er inne i deg og rundt deg. Du er natur, og natur er mer.

Strøm med livets elv

Husk at livets elv strømmer gjennom deg, flyt med den for veien med minst motstand med overflod av opplevelsesenergi. Lær å ha fokus og være bevisst, vær her nå. Når du lytter til en melodi, en radio, et TV-program eller en YouTube-kanal, kan du velge å slå av kanalen, bytte kanal til en informasjonskanal som passer deg. Dette er også mulig i livet og den store magien i livet.

Magiens essens

Magi er ikke mer enn å være i resonans med ditt sanne jeg og indre intensjoner. Når du er i resonans med det du virkelig trenger og ønsker, vil du ha det. Læreren og mesteren er naturen, din natur, vår natur, vårt univers. Mange av oss strever med å "lytte" til de konstruktive, intuitive, kjærlige, inspirerte, frie informasjonskanalene på grunn av blokkeringer bygget fra uvitenhet, smerte og/eller utilstrekkelig opplæring fra våre foreldre og samfunnet. Det er mange måter, mange stier til innsikt og lykksalighet. Til et liv fylt med kjærlighet og medfølelse.

Første steg: Å være ett med naturen

For meg er det første steget å koble seg til og være ett med naturen. I naturen finner du de rene kanalene, du finner energien og viktigst av alt, du finner deg selv. Å lære å lytte til naturen er å lære å lytte til deg selv. Å lytte til naturen kan hjelpe deg å koble fra støyen fra kanaler konstruert fra angst og smerte. Husk at energien i universet er gratis og ubegrenset, i motsetning til de begrensede troene og smertefulle følelsene av å være frakoblet.

Gjør det

Gå ut, bli skitten, grav i jorda, ligg i gresset, se på himmelen, svøm i en innsjø, pust frisk luft, hold et tre, gå barbeint, la vinden blåse deg bort, lytt til fossen, lytt til fuglene synge, lytt til hjertet ditt slå, se på stjernene, se fargene, se elven strømme, tenn et bål, smak på et bær, koble deg til et dyr, hold noen du elsker hvis du kan, løp, sov, gå, sitt, vær stille, absorber alt og la det absorbere deg. Du er ett, du er her nå. Nå er alt som er.

Hver gang du mister forbindelsen til de "radio" kanalene som mater ditt sinn, kropp og sjel med ubegrenset konstruktiv informasjonsenergi, dykk inn i naturen i og rundt deg. Din tilgang til kilden til alt som er ligger innenfor, "radioen" er alltid på for deg å lytte til når som helst.

Bønn

Må du svømme i den endeløse elven av kjærlighet og harmoni og aldri endende endring.


Forfatter: Jan Fredrik Poleszynski

TIDLIGERE NESTE